Majspizza: Sådan skal den da være

pizEftersom jeg ikke er på diæt, tillod jeg mig at bruge ost. Men hold nu op hvor smager den godt når man tænker på at den er lavet på majsmel. Sidst havde jeg glemt tomatsaucen eller chilisaucen som jeg bruger, og det blev da en tør omgang.
Jeg tør næsten ikke sige det men…jeg spiste selv den hele. Så, nu har jeg sagt det. Det er ude!
Tomater, ost (kan udelades), sukkerfri salsa fra Santa Maria (det er den der er HOT), tørrede chiliflage, samt laks. Den fik 20 minutter i en ikke opvarmet ovn – den slags tålmodighed har jeg ikke – på 150 grader.

Problemet er, når jeg sjusser mig frem, så kan jeg jo af gode grunde ikke vide om det er sådan I vil have den. Men det er hvertfald en begyndelse :)

FÅ MEJSBUND OPSKRIFTEN HER

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Invitation