Jeg fik vinger i weekenden - se hvad jeg lavede

Få fine bisser – gratis

Desktop

Har din hund en sund mund? Få en gratis tandrens og en fin vurdering af din vovses tænder hele maj måned, 2013. Sund Mund blev afholdt med succes hos landets dyrlæger sidste år, og det er bare med at slå til igen i år, hvis man gerne vil give sig selv og ikke mindst sin hund en god gave.

Listen med dyrlæger er netop opdateret – klik her 
Flere hundrede tusinde danske hunde lider af dårlig mundhygiejne og tandsygdomme, som forringer hundenes livskvalitet og generelle trivsel. Regelmæssig tandbørstning er den bedste vej til en ren og sund hundemund, men faktisk børster næsten syv ud af ti danske hundeejere aldrig tænder på deres hund, viser en helt ny undersøgelse. Kampagnen ”SUND MUND MÅNED” sætter nu fokus på problemet og  tilbyder for tredje år i træk alle danske hundeejere et gratis tandtjek af deres hund hos dyrlæger rundt om i landet i hele maj måned.
Hjemmeside:
sundmundmaned.dk

For mere information, kontakt venligst:
Specialdyrlæge Dipl. EVDC Jens Ruhnau
TandDyreklinikken
Måløv Værkstedsby 99
2760 Måløv
T: +45 44 66 20 40
www.tanddyreklinikken.dk
Marketing Manager, Care & Treats i Mars, Lisen Zethraeus
T: +46 (0) 40 35 06 00
E: lisen.zethraeus@effem.com
www.mars.dk
www.pedigree.dk

 

5 kommentarer

 • Kira Eggers

  Seriøst, der står
  For mere information, kontakt venligst:
  Specialdyrlæge Dipl. EVDC Jens Ruhnau
  TandDyreklinikken
  Måløv Værkstedsby 99
  2760 Måløv
  T: +45 44 66 20 40
  http://www.tanddyreklinikken.dk
  Marketing Manager, Care & Treats i Mars, Lisen Zethraeus
  T: +46 (0) 40 35 06 00
  E: lisen.zethraeus@effem.com
  http://www.mars.dk
  http://www.pedigree.dk

  Ville det så ikke være en ide at ringe til dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Grunden til jeg spurgte dig, var fordi at jeg netop klikkede ind på det link du havde skrevet, men ikke fandt den info jeg søgte. At snakke med en dyrlæge i Måløv, så jeg ikke nogen mening i, da jeg bor et godt stykke derfra. Men tak for det “pæne” svar. Dét havde jeg godt nok ikke troet om dig. Jeg har fulgt og læst alle dine artikler i mange måneder, men det er jeg godt nok færdig med. Troede jo du var en sympatisk, glad og åben pige, som satte pris på dine læsere. Havde aldrig troet du kunne finde på at svare en læser på sådan en ubehøvlet måde. Det er jeg sgu ked af Kira, jeg stopper med at følge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Ziska
   Der står “for nærmere information”. Jeg synes ikke det kan siges mere tydeligt. At kontaktpersonen ligger i Måløv er vel underordnet. Det er det samme som nærmeste forhandler i et blad med mode. Det kan jo godt være at distributøren ligger i Jylland, men derfor kan de godt oplyse om nærmeste forhandler. Jeg synes nogle gange det går lige hurtigt nok med spørgsmål i stedet for at forholde sig til det der står.
   Der står også på deres hjemmeside:
   Har du nogle spørgsmål angående kampagnen, er du velkommen til at sende en email til sundmund@mars.dk , så svarer vi hurtigst muligt.
   For at få tilbud skal man ringe til de kontaktpersoner jeg nævner, det er derfor jeg nævner dem.
   Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Og så er jeg da ked af du ikke vil følge mig mere. Håber du ombestemmer dig…
   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad skal man helt præcist gøre? Og får min hund så renset sine tænder gratis?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik vinger i weekenden - se hvad jeg lavede