Er du responder eller non - responder?

F1RSTEHOLDET//KIRA EGGERS//VAPORS

Screen Shot 2013-04-21 at 8

Vapors – nyt nummer fra rapgruppen F1RSTEHOLDET. Måske virker navnene bekendt. Især hvis du er pjattet med Suspekt, Selvmord, Orgi-E, Bai-D, Jonathan Elkaer, Baya, Jonathan Elkaer & Dj Er Du Dum Eller Hvad.

F1rsteholdet består af JooksBaya og Suspekt-medlemmerne Orgi-E og Bai-D og produceret af Jonathan Elkaer & Dj Er Du Dum Eller Hvad.

Jeg har linket til Vapors længere nede og bemærk da liiiige jeg bliver nævnt. Ville det være underligt hvis jeg fik ejerfornemmelser nu? :)
Det er meget ekstraordinært, fordi jeg bliver faktisk talt om i en pæn tone. Og hvor normalt er DET lige i en rap sang? Jeg mener, det handler altid om at knalde eller score. Næh! Her bliver der blot sagt:
Ik nogen fakers, vi er ægte som Kira Eggers
Hør hele nummeret her

JEG synes det er et fedt nummer og jeg er ret sikker på, at det ikke er det sidste vi hører til dem, tjek evt. tourlister og festivaler det kommende år. Blandt andet med KLAMFYR

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du responder eller non - responder?