Jeg har presssssssss!!!

Mit største idol

Jeg var SÅ vild med Renée Toft Simonsen. Og da hun så blev kæreste med John Taylor, kunne jeg simpelthen købe for mange blade. Der blev klippet og klistret til min Renée – skrapbog. Det er nok det, man ville kalde en stalker, var jeg ikke 10 år gammel dengang :)

Der var ikke noget jeg hellere ville end at have Renées hår. OMG, den manke var for vild. Jeg ville dog ALLERhelst have hendes mand, jeg var jo Duran Duran fan som alle mine teen veninder var det. Wild Boys blev spolet heftigt på VHS afspilleren. Jeg tror jeg så den dagligt til båndet var SLIDT op. Var det Eldorado musikprogrammet hed? Ej, kan ikke huske det, men der var da kanaler dengang, der viste musikvideoer. Også de der sukkersøde videoer med Spandau Ballet. Kan I huske det?

Desktop

Jeg kan huske, at jeg også var A-ha fan. (Nej, ikke American Heart Association, men bandet).
Det var den første koncert jeg var til. Med min far. Jeg fik et A-ha tørklæde så jeg kunne vifte til A-ha, som om de skulle få øje på mig.

Mange år efter, blev jeg kæreste med Søren Rasted.
Og som guderne ville det, blev Lene Nystrøm der nu også hedder Rasted til efternavn, kæreste med Morten Harket – forsangeren i A-ha, og til Sørens 30 års fødselsdag, kom hun stavrende med ham under armen. To sekunders åndedrætsbesvær. Puhaaa.

Havde dog også svært ved at holde øjnene fra bulen i hans bukser. Det havde vi alle, også mændene til selskabet. Shit mand, kunne han lige få nogle strammere bukser på.
Ren rock and roll…også i DEN region, hvis I forstår såen lille een.
Nå, men Lene endte med at blive kæreste med Søren og jeg endte ikke med Morten. Det gør nu heller ikke noget, det havde jo bare fucket med min teenage drømme. Så ville han jo lige pludselig være menneskelig og det er jo ikke meningen.

Hvem var jeres største idol og mødte i ham eller hende?
Jeg har aldrig mødt Renee, men måske en dag. Hun virker så sød og dejlig.
(Stalker agtigt??!)

1 kommentar

  • Connie

    Sjovt at det lige er Renee … for hendes datter var i Go’Aften Danmark i går … hun er gået i sin mors fodspor og er også fotomodel … ville en kvinde som Renee få andet end gude smukke børn? … Jeg havde en forkærlighed for Mike Oldfield … helt tilbage i 1981 … sled flere kassettebånd op … det var helt vildt. Skrev sammen med hans sekretær, og hun sørgede selvfølgelig for en plakat med hilsen fra Mike til mig … troede jeg skulle dø *griner* … blev året efter medlem af hans engelske fanklub og blev veninde med stifteren … hun og hendes mand kom til DK og besøgte mig og det var en stor oplevelse. Da Mike fyldte 30 sendte jeg ham faktisk en fødselsdagsgave som fanklubben overrakte ham *tager mig til hovedet* … hvor var man ung og naiv og hvor var det også en skøn tid alligevel :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har presssssssss!!!