Kærestepotentiale søges: Vind en date!

Opdatering på træning

 

dsfs

Det er længe siden jeg har postet noget fra træning. Dels fordi jeg ikke kunne få mine billeder ned fra min telefon til computeren, men også fordi jeg faktisk ikke har fået taget så mange. I får lidt fra overkroppen i dag og noget fra resten af kroppen i den nærmeste fremtid.

1. Jeg fokuserer mere og mere på ydre skuldre. Mine arme skal være pæne, og det er en af mine største prioriteter. Grunden til, at mine skuldre er så vigtige er at min underarm og mormormuskel kan komme til at fylde meget, for sådan er jeg bygget. Jeg synes ikke det er pænt hvis min underarm/ydre underarm er større end min skulder, derfor vil jeg gerne fokusere ekstra meget på den øverste del af min skulder på ydersiden. Jeg har ikke brug for kæmpe biceps, som det ses. Til skuldre er jeg især pjattet med front dumbbell raise og dumbbell shoulder press. Sidstnævnte bør jeg gøre mig meget mere i. Når jeg træner skulder, træner jeg selvfølgelig mere end een øvelse, da skulderen er et ret stort område. Jeg kan dog godt finde på at dele det op over to dage, afhængig af den tid jeg har.

2. Dernæst kommer ben og baller.

3. Mave kombineret med noget ryg.

Resten tager jeg når jeg har ekstra tid. Jeg er begyndt at arbejde deltid ud over mine andre projekter, så jeg skal lige strukturere min tid. Jeg starter også på uddannelse næste uge (GISP-det er alvor nu!), så jeg har nok at se til, ud over at jeg også gerne vil slappe af for det elsker jeg, lave mad og være sammen med familie og kæreste.

For at nå alt det, træner jeg to – tre gange om ugen.

Når jeg træner, sørger jeg for ikke at stoppe med en øvelse før det gør så ondt det rigtige sted, at jeg nærmest ikke kan løfte en finger…eller et ben. Jeg vil være sikker på, at det giver noget, når jeg nu er der.

6 kommentarer

 • Chloe S.

  Hej Kira

  Din krop har gennemgået en fantastisk forvandling!
  Hvor meget tror du at kost har betydet for dig vs. træning?

  Jeg læser en masse om at folk anbefaler at man taber sig først via kost, og dernæst sætter mere fokus på at bygge muskler, da man ikke kan både tabe fedt og bygge muskler samtidig. Ikke ment at man ikke skal motionere mens man ændrer kosten, men at det først er når man er længere nede i fedt at styrketræning fx ses.

  Jeg er nysgerrig efter at høre din mening :)

  CS

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   50% procent i mit tilfælde tror jeg. Jeg skulle også stille op. Nu er det 70% hvis jeg ønsker at holde det nogenlunde ved lige.
   Musklerne er nemmere at holde fordi de allerede er der, men fedtet kan komme snigende når jeg spiser for usundt.
   :) Jeg tabte mig OG byggede muskelmasse på een gang. Det var noget af en udfordring.
   Jeg ville ønske jeg fik trænet mere nu, men det er en prioritering. Men jeg spiser 90% sundt og så spiser jeg lidt slik og drikker lidt vin i ny og næ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • .

  Spændende – hvilken uddannelse :) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Du kan klikke på linket. :)
   Henrik Duers fitness uddannelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   jaaa men der er jo mange uddannelser derinde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg tager alle sammen næsten: Personlig træner, fitness instruktør og kostvejleder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestepotentiale søges: Vind en date!