Opdatering på træning

OOOOOG så er der fest

Desktop

Jeg er næsten mindre end flaskerne. :)

ZEN havde tre års fødselsdag i fredags, det var ganske hyggeligt. Det er en klub jeg kommer på de gange om året jeg får taget mig sammen til at holde mig vågen til efter 23!

Jeg havde min lillesøster med i byen for første gang i mit liv. Så er det, jeg for alvor kan mærke at jeg ikke er tyve mere, når min søster på tyve danser slyngdans med sin kæreste.

Det er ikke hende med flasken i munden, bare rolig. Så uciviliseret er hun ikke endnu. Men det kommer nok-hvis hun holder sig tæt til dette gode og velopdragne selskab :D

Ps.: Nej, jeg har ikke fået grydeklip. Bare en dårlig vinkel :(

2 kommentarer

 • Henriette

  Hej Kira :)

  Jeg elsker når der kommer nye indlæg på din blog.. jeg har lige et spørgsmål vedr. alkoholen..

  Hvis man som, mig, pige på 23 år, styrketræner 3-4 gange i ugen og udøver cardio 2-3 gange i ugen, spiser normalt sundt og har nogle mål jeg gerne vil nå..

  mit ‘issue’ kommer så her, når man er 23 år, er der andet i livet en træning, der er fest og farver med ens veninder osv..

  Jeg drikker sjældent, sidst jeg drak var til nytår..

  Nu kommer så her næste weekend, hvor jeg skal i byen med pigerne, men jeg vil gerne drikke, men får dårlig samvittighed overfor mig selv, da alkohol ikke er sundt, når man gerne vil tabe sig osv.?

  Derfor vil jeg høre om, hvor ”slemt”, er det at drikke alkohol, hver 2. mdr., hvis man gerne vil tabe sig nogle kg og få en fast krop?

  Mvh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Henriette, hvis du skal fortryde det, er det ikke det værd. Så hvorfor ikke bare drikke, nyde en aften med dine veninder hvis det er det, du har lyst til og glæd dig over hvor god du ellers er?
   Det er da helt ok at slippe hæmningerne og ha snydedage, hvis du mener du ellers har styr på det.
   Ud og hyg dig, det sker der ikke noget ved så længe det er med måde og ikke hver weekend eller hver dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på træning