sød tand på diæt

Tilbage på skolebænken: Jeg skal være…

 

hubby-vision-board-1

Fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder. Jeg starter til april på fitness-institute.dk
Henrik Duer, en af ejerne af FI, siger jeg er færdig som intruktør inden sommer. Efter sommer, tager jeg så de andre moduler. Uddannelsen foregår i weekenderne, så det er perfekt.

{Fitness Institute er ejet af Henrik Duer og Kasper Danborg. Husker du Henrik fra Ekstrem Fed på TV3?}

Det er meget frustrerende at have kunder i butikken, men ingen varer. I er så mange der spørger om råd og vil have hjælp, men jeg kan ikke rigtig gøre mere end jeg gør, når jeg ikke er uddannet. Denne blog har været den vildeste katalysator og jeg er ikke til at stoppe, fordi jeg har fundet ud af at jeg elsker forandring og forvandling. Også hos dig.

Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang.
Sikke meget der kan ske på et år. Det her er jo slet ikke hvad jeg havde troet at jeg skulle.

Sådan er livet bare, åbenbart. Man bestemmer vel selv. Man bestemmer også om man vil behandle sin krop som en karriere: Nogle gange hopper kæden af, og så skal der en manager med erfaring til at hjælpe den på igen. Stjerner har managers til deres karriere. Det kan du også have – til din krop. Sådan ser jeg det. En der kan guide dig i, hvordan du får det bedste ud af din krop, så du kan høste frugten af det fremadrettet.

Læs mere om uddannelserne her

5 kommentarer

 • Fedt! Glæder jeg mig til at høre om! :)

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Hej Kira
  Jeg har selv overvejet uddannelsen. Holder du os opdateret med hvordan det går?
  Tak for en super fed blog.
  Hilsen Petra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  FEDT, KIRA! Jeg ville elske at få hjælp af dig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sød tand på diæt