jeg skal fanme ikke være syg!

Dyrevenligt botox – findes det?

531213_393651110663356_579778880_n

Puhaaaaa! Jeg mærkede modvinden blæse mig lige i ansigtet. Stiv kuling og det hele.
Jeg har nemlig fået en vane med at få botox ind imellem. Jeg får mellem øjnene (ikke panden, der har jeg ikke rynker).
Jeg får lige ved munden og så får jeg under øjnene fordi jeg har tendens til mørke rander.
Hvis ikke du vidste det, ville du nok ikke kunne se det, og sådan synes jeg det skal være. Jeg vil stadig gerne have lidt rynker her og der, så jeg trods alt ligner et menneske med mimik. Jeg foretrækker et fleksibelt ansigt med udtryk.

Nå, men anyway, jeg skrev om det med at jeg får botox her, og straks var mine kloge læsere klar med kommentarene. Blandt andet, at botox er testet på dyr. UPS!

Jeg skrev med det samme til min skønhedsguru, Kim Novaa fra QURA på Frederiksberg, for at få et svar på, om det er det. Og hvis det er, hvad der er af alternativer.
Han svarede faktisk med det samme, og her kan du læse svarene:

Kim er ansat af Allergan i USA, der IKKE tester på dyr, som de eneste. De har fundet et alternativ. De bør dele hemmeligheden bag, hvis I spørger mig (og anima), så de to andre brands kan følge efter. 

Botox som er  varebeskyttet hedder Vistabel til kosmetisk brug, og der er ingen forskel på produktet her da det kommer fra samme producent. Kim har skrevet om dyreforsøg og QURAS syn på det på www.kimnovaa.dk Allergan er lidt dyrere i indkøbspris end konkurrenterne, men den betaler QURA gerne da Allergan, altså Vistabel, er det reneste, mest forudsigelige, sikreste, ældste på marked og IKKE blive brugt på dyr.

Qura støtter også på andre måder:
Qura støtter danske børn der er syge af kræft eller lever under vanskelige forhold økonomisk
Det er en grøn klinik, dvs.  affaldssorterer og bruger kun sparepære og LED lys

(Dette var et uddrag)

TIP! Klinikker der bruger botox der hedder Xiomin, Dysport eller Azzalure disse testes alle på dyr, og de gør det fordi det er væsentlige billigere i indkøb.

 

Konklusion: Jeg fortsætter med behandlinger hos www.qura.dk

 

 

2 kommentarer

 • christine

  Åhr, skide godt Kira! :D Så kan du fortsætte med at få lidt botox engang i mellem med god samvittighed, og du har spredt et vigtigt budskab til dine læsere – nemlig hvilket botoxmærke man bør vælge. Bliver altid så glad, når jeg støder på folk, der lige som jeg, ønsker det godt for dyrene. :D Hav en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beck

  Super godt Kira :) !!
  Det er jeg glad for at høre. Fedt med folk der tager ansvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg skal fanme ikke være syg!