peanut - kugler med chokolade

tæsk…OPDATERET!

Photo on 2-26-13 at 6.16 PM #5med QURAs nål. Var lige forbi QURA og få botox. Jeg har så usigeligt nemt til blå mærker. Det ses her, men det er vist meget normalt.

Jeg får det ved øjnene, fordi jeg synes det hjælper mod rander under. Jeg har altid haft tendens til at være lidt mørk og det slipper jeg får nu, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er sgu da ikke særlig pænt, og jeg er træt af at høre på, at jeg ser træt ud, hvis jeg ikke er det. Ja, ud over at jeg nu ligner en der er træt OG har fået tæsk :)

Hvad er dit syn på botox?
(OPDATERET INDLÆG: LÆS OM DYREFORSØG OG BOTOX HER) 

10 kommentarer

 • Luise Petersen

  Hej Kira.

  Det er mig der står som anonym. Det var ikke meningen, men når jeg skriver fra tlf, sker der ting jeg ikke helt fatter;-)

  Her er et link til det Beauty Angel!!

  http://www.fitnessworld.dk/muligheder-i-fitness-world/beauty-angel

  Der er link’s til forskellige magasiner der har testet det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Mit syn på botox er, at hvis det er det der “skal til” for at man har det godt/er tilfreds med sit udseende eller lignende, så er det dét man skal gøre.
  Derudover synes jeg det er helt fantastisk at anvende botox som lægemiddel, hvis man kan kalde det det?

  Jeg forestiller mig også, at det er langt mere udbredt end hvad man lige går og tror – OG jeg tror, at inden for 5-10 år, så er det helt “normalt” at have fået botox behandlinger :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beck

  Jeg er ikke som sådan imod. Eller det var jeg ikke .. Men så læste jeg en artikel omkring botox, hvor der stod at alle botoxpotioner bliver testet på dyr. Har efterfølgende hørt det samme udsagn i et radioprogram, hvor man i stedet anbefalede restilane (staves) ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Krydser også fingre Kira. Ved, at du går op i dyrevelfærd. :)
  Faldt forresten over denne her underskriftindsamling fra Anima. http://anima.dk/kampagner/aktuelle-kampagner/dyreforsoeg/botox-uden-dyreforsoeg

  Håber at du er blevet glad for resultatet, og du ikke ser så tæsket ud længere. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sonne

  Kira Kira Kira, det bliver testet på dyr:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er ikke noget jeg har lyst til at prøve, men jeg er i det hele taget ikke til den slags “kropsfornyelser”. Men jeg har hørt om noget andet, jeg godt kunne tænke mig at prøve, der hedder ‘Beauty Angel’. Det er en solarie-lignende tingest, der reducerer rander under øjne, appelsinhud osv. og gør huden blødere. De har det i nogle fitness-world-centre. Jeg læste en artikel om det i Psykologi(magasinet)

  Men en anden ting ang. botox, så får min far det sprøjtet ind i halsen, da han lider af en dystoni eller dysfoni(kan ikke huske) på stemmebåndet. Det gør at han slapper mere af dér. Det er jo ret smart!!!:-)

  Ved du godt at botox er en form for pølsegift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Rigshospitalet har haft stor succes med at at give Botox-indsprøjtninger til rygmarvsskadede og sklerose-patienter med en overaktiv blære.
   Der er også pølsegift i tofu :-).
   Har aldrig hørt om det der Angel halløj, men hey hold mig lige opdateret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Mit syn er, at hvis botox testes på dyr så er det ifølge mig et no go, hvis det ikke testes på dyr, så må folk gør lige præcis som de ønsker, så længe de er glade og skaber glæde omkring sig. :) Ret simpelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Ved du hvad…det vil jeg lige undersøge om dette mærke gør. Jeg ved at der er visse mærker der har alternativer til dyreforsøg. Nu krydser jeg lige fingre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

peanut - kugler med chokolade