Cover +

Lizl Rand interviewer mig på scenen

Jeg er blevet hyret til at give JER et unikt indblik i min forvandlingsproces.

{Goodie bags med RawBite fra min shop, bidtafhelse.dk}

Da jeg ikke er så glad for at holde foredrag på den traditionelle vis, har jeg hyret min fantastiske tidligere kollega fra Aller Media, Lizl Rand, til at interviewe mig på scenen. I får også mulighed for at komme med spørgsmål. Lizl er forfatter af bogen “Kom stærk ud af din angst”, chefredaktør på Aller Media, samt leder af unit “Kvinder med kant”, der består af magasinerne Q, Psykologi og Tidens Kvinder. Ikke mindst, er hun klog på livet, nysgerrig og bedst af alt: Hun forstår mig. Derfor vil jer ,der dukker op, også få en bedre forståelse for den livsstil jeg fører nu, min “forvandling” og hvad jeg ikke kun gør, men også HAR gjort, for at få en ny krop. Der er masser af tips at hente. Små ting, der kan have stor betydning.  GLÆD JER! Ps.: Hvad vil I gerne høre mest om? 
:)

****Jeg har fået oplyst, at jeg skal optræde på Speakers Corner den 3.marts. Mere information om tid følger. Også om der skulle være andre ændringer, programmæssigt.

“Energien og spændingen kommer til at emme i Falkoner Hotel og Kongres Center ved Dansk Kosmetolog Forenings årlige forårskongres og Fagmesse BEAUTY13, i weekenden den 2.- 3. marts 2013. uforlignelig med noget andet, er det den største og eneste fagmesse af sin art i branchen der afholdes i Danmark. 

Over 100 udstillingsstande med branchens leverandører, giver deres bud på nye trends, tip og tricks. Gratis spændende lærerige workshops og underholdende foredrag. Alt dette er helt klart med til at gøre DKF Kongres til den hotteste fagmesse indenfor skønhedsbranchen.”

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cover +