Perfekt kost

mistanke

Jeg har en grum mistanke om, at kulhydrater er skyld i, at jeg vågner op helt stiv i kroppen. Når jeg har haft en dag med for mange kulhydrater som jeg havde i går, med alkohol og brød, så vågner jeg altid op fuldstændig stiv i mine led. Er der nogen der har prøvet det?

4 kommentarer

  • Anne

    Jeg døjer også med det! Jeg spiste meeeget brød igår og gik i seng med oppustet mave og vågnede op med ømme led, forstoppet, træt og stadig oppustet. øvøv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mia

    jeg har samme problem og ved fingre og knæ kan de nærmest gå i krampe..
    og så er jeg også altid påvirket af væske ophobninger bagefter… så skinny bitches i byen og næsten kulhydrat fri kost virker for mig…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guuuud… Nu du siger det, så ja! Døjer lidt med ondt i ledene generelt, pga. jeg er hypermobil, men de dage, hvor jeg får godt med kulhydrater, kan jeg godt mærke mine led er langt stivere, når jeg står op – og har egentlig ikke tænkt over at det kunne skyldes mit kulhydratindtagen før nu….. hmmm

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • henning ingemann hansen

    Juhuuuuuuuu – DU HAR en svaghed – jeg har haft dårlig samvittighed over min usunde livsstil og så læser jeg at du indtager alkohol – Hurraaaah – så er du straks mere menneskelig – tænkte det jo nok !!! <3 haha — — — Dejlige billeder og spændende blog – ahh hhhmmmm – du har set ser er åbent hus søndag på Copenhagen Fur (TROR JEG) ? Klem og slap bare lidt af du!!! – Klem !! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt kost