Rygtræning

Av – det stikker!!

Jeg var lige forbi QURA og få rettet mine øjenbryn. Nu siger jeg rettet…jeg har fået dem tatoveret i årevis, men jeg fik ikke taget mig sammen til at følge op sidste gang og få rettet det sidste til. Her et år efter, har jeg endelig fået taget mig sammen, og nu har jeg besluttet at de skal være meget bredere.

Det du ser øverst, er før-billederne.
Det til ventre på begge billeder er ved at blive tegnet op med før-pen, men vi er ikke færdige, det andet er bare som det var, da jeg kom derind.

Som det måske kan ses, er jeg lidt bredere i den ene side, og det gør det altså lidt sværere at lave øjenbrynene propertionelle. Det ene skal faktisk tegnes længere end det andet for at virke lige.

Det er en rigtig sød og dygtig pige er har lavet det. Hun hedder Majken Villefrance Vikke, og er hos QURA hver onsdag.

Jeg glæder mig til at vise jer resultatet, men lige nu, skal de lige ha lov til at hele. Det stikker lidt, selvom jeg får bedøvende creme.

Forløbet er dog nemt at komme gennem, der er rådgivning hele vejen rundt, og Majken er også rigtig sød til at efterleve ens ønsker, men også give råd til, hvordan faconen passer til ens ansigt.

Hun har helt styr på det, og arbejder også med medicinsk tatovering. Se mere om konceptet hun er distributør for og arbejder med, her: Nouveu Contour. 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygtræning