Countdown!!

Så kan du godt begynde at glæde dig

Q.dk  følger vores workshop! Både før, under og efter. Nå, men videre til programmet.

 

Programmet til workshoppen er klar. Det står under WORKSHOP længere oppe i menuen, men også her:
(skynd dig at melde dig til, det er først til mølle)

Dit nye liv begynder HER

Vi er:
Helle Nielsen, coach og 13. bedste kvindelige pro bodybuilder i verden, indehaver af Team Evolution. Omvandrende mad & trænings leksikon.
Linda Jensen, coach og vægtkonsulent, medejer af Team Evolution. Tidligere døjet med for mange kilo, stiller nu op i fitnesskonkurrencer og er blandt de tre bedste. Utrolig dygtig træner og forstår hvad du går gennem.
Hanne Olsen, (body-invest.dk) træner, enæringsekspert og sygeplejerske.
Zoë Escher, koordinator og hende du tager fat i, når som helst hvor som helst.
Kira Eggers, trænet af Team Evolution i det succesfulde program, På egen krop: Kira Eggers som bodybuilder på TLC Danmark.
Fotograf der vil lave videoklip af trænerne, så I kan finde øvelserne på vores Facebook side, skulle I ha glemt dem.

**Også under spisning er der mulighed for at stille spørgsmål om mad, husk I er her for at lære, så hold jer ikke tilbage. Når I kommer hjem skal I være motiverede og udrustede til at fortsætte – viden er magt, så benyt lejligheden til at forstå hvad du laver og hvor du vil hen. Så er der meget større chancer for at du ikke giver op (igen).
**Også under træningen bliver du selvfølgelig sat alvorligt ind i sagerne. Blandt andet hvorfor powerwalk er godt og så videre. Mange uundværlige tips!

PROGRAM
Fredag kl. 14-16
Vi mødes alle til lidt overraskelser og senere aftensmad
Mens I spiser, vil I blive godt sat ind i hvad i indtager (foredrag) – for det er muligvis jeres nye, lækre madplan. I får uundværlige tips til at ændre holdning med hensyn til kosten. Få nye vaner, også når I køber ind. En hel ny verden af kost og nemme retter ligger foran jer. Velbekomme!

Goodiebags og praktisk info. Afslapning. Det kan være svømning, film, spa eller ved andre af husets aktiviteter.
Træning er også en mulighed.

Lørdag
Morgenmad – lyt efter her, for det er dagens vigtigste måltid
Kom i form! Powerwalk og udendørs træning. Snacks.
Frokost – du bør deltage hvis du vil vide mere om mad
Q & A med Kira og Helle – Spørgsmål fra jer til panelet (os)
Afslutning. Skal du have kostplan? Mulighed for at arrangere det med Helle og Linda. Der er naturligvis rabat til dig, der har deltaget.

Lørdag/søndag (Overnatning for dem der har købt et halvt ophold starter)
Lørdag fortsat – nye gæster bydes velkommen kl. 14-15.
Der skal trænes! “Sådan træner du effektivt derhjemme” foregår i huset
Aftensmad – du bør deltage i madlavningen
Flm og snacks (valgfrit), træning eller anden aktivitet. Benyt endelig husets spa og pool.
Søndag
Morgenmad – deltag gerne
Så skal der trænes! Fitness center og vigtig mind/muscle teknik. Helle beretter og svarer på spørgsmål, også under træning.
Frokost – deltag gerne i madlavning
Foredrag med Helle: Lær at få motivation og struktur
Stil spørgsmål
Afslutning. Skal du have kostplan? Mulighed for at arrangere det med Helle og Linda. Der er naturligvis rabat til dig, der har deltaget.

Grundet Q.dks interesse i at dække opholdet, har vi rykket depositumsdagen, Det er nu først til mølle så hvis du vil meldes til, kan du gøre det via linket. Vil du være sikker på at der er plads endnu send os en mail før du indbetaler på os@dkira.com
Der er stadig pladser både til hele og halve dage.

 

4 kommentarer

  • Mia

    Hej Kira! Jeg har netop købt MK Olie og Aronia Juice igennem din webshop, men jeg har lige et spørgsmål.. Kunne ikke rigtig finde svar i nogle af de andre indlæg omkring olien. Men hvad er doseringen? Hvad jeg har kunnet læse mig frem til på nettet, så skal det være 2 spks. af hver til ens morgenmad. Og så tænkte jeg om du har nogle ideer til hvad man kunne bruge det til, hvis man nu ikke er så vild med smagen? Altså, om man kan “gemme” det i noget mad?

    På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Hejsa!
      Du skal blande i et snapseglas (det er størrelsesordenen) halv af hver. Så smager det slet ikke så slemt? Virker det for dig? Tak for shopping!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia

      Hej Kira. Tak for svar! Jeg prøvede i dag med et shots glas, og de to spiseskeer passer perfekt i et shots glas – så det er vel det samme. Og nej, det var ikke så slemt :-) Lagde olien øverst, så juicen ligesom kunne skylde eftersmagen væk, hehe.. Hverdagens små tricks! Jeg er spændt på at se virkningen, nu har jeg kun brugt det i to dage ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Der sker lidt med tiden. Det skal lige synke ind. Det tog nogle måneder før jeg for eksempel kunne se hvordan mit hår blev mere fyldigt. Her taler jeg om stort proteinindtag. Så bare ha tålmodighed. Læg mærke til, om ting forandre sig. Led, hud, friskhed, mere overskud i dagligdagen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown!!