home ♡

bette julemave

Ja, det er så resultatet fra julens ædegilde. Målet var at holde vægten i julen og det lod sig næsten gøre.

Ingen tvivl: Jeg HAR taget mere fedt på de seneste måneder, men det generer mig overhovedet ikke. Jeg har fundet en fin balance mellem sjov og sund.

Når man først har været i god form een gang, er kroppen så herlig at den husker det. Derfor er det nemmere at holde og nemmere at finde tilbage til grundformen. Jeg smed det meste af mit gamle fedt for nogle måneder siden og jeg kan godt mærke at jeg ikke skal arbejde særlig meget for at få formen igen. Fire dages intens træning og lavt indtag af kulhydrater hvilket i øvrigt er noget jeg alligevel ikke indtager for meget af. Jeg spiser nok til at jeg ikke er træt. Mit mål er at jeg ikke vil svinge mere end to – tre kilo i vægt, det mener jeg er en sund holdning at have, især for en ædedolk som mig.
Jeg spiser mere end min Grand Danois. Hvis Dan har efterladt mad, så spiser jeg også hans.
Jeg elsker bare at spise.
Man kan så sige, at det jeg spiser er mere eller mindre gennemført sundt så derfor skader det ikke.
GODT NYTÅR!

1 kommentar

  • henning ingemann hansen

    sød lille mavse Kira!!

    Rigtig Godt Nytår! – og tak for sjove, spændende og menneskelige indlæg i det gamle år !!! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home ♡