Tilbage til eks´en

Glædelig jul med sund risalamande!

Tyvstjålet fra en af mine virtuelle naboer, fandt jeg denne og giver den nu videre.
Jeg har sågar testet den i går aftes, så jeg er velforberedt på i aften.
Forberedelse er nøglen til en god diæt, det siger jeg lige igen, ikk? :)

Jeg har ingen intentioner om at æde mig fed og mæt i julemad. Jeg holder den sunde linje og tilføjer mine fisk og sunde thaimad en blommesalat også.
Jeg vil gerne have en flot mave når jeg vågner i morgen, er det helt forkert? Derfor har jeg også taget nogle initiativer til at finde frem til en løsning på netop det, så jeg ikke står juleaften og tænker: Arrrh, hvad helvede! Det er jo kun jul een gang om året! NIX!!

Jeg vil nyde et glas glögg og et glas champagne. Man må ligesom vælge sine kampe her i livet. Og ved I hvad? Jeg har det SÅ fint med det!

Risalamanden smager faktisk godt!! Jeg brugte æbler fordi jeg godt kan lide dem med mandler, men det bestemmer man jo selv. Kirsebær sauce kan bestemt gøre det, også selvom man snyder lidt, det er jo kun halvt snyd, når retten er sund. Desværre havde de ikke pulver i Irma så jeg måtte nøjes med sukker, men det gør nu ikke noget, så meget putter jeg ikke i.

Det skal du bruge:
Vaniliepulver (Urtekram har en, og jeg tror de sælger dem i Søstrene Grene blandt andet)
Skyr eller yogurt med lav, lav fedtprocent. Måske går det også med græsk yogurt så længe den igen – har lav fedtindhold. Ellers kan man jo ligeså godt spise den ægte vare.
Hytteost
Mandler

Her er så den del der er direkte stjålet fra naboen:

  1. Bland skyr og hytteost sammen.
  2. Kom vaniljepulver, sukrin og mandler i og rør godt rundt.
  3. Sæt eventuelt portionen i køleskabet i 15-20 minutter, men det er ikke et krav, det kan sagtens spises med det samme.

Dette er muligvis en af de nemmeste opskrifter jeg har lavet hidtil – både med henblik på forberedelse af mængden af ingredienser.

Energifordelingen for hele portionen (som passer til én person) ser således ud:

Det er ikke sidste gang jeg stjæler fra proteinopskrifter.dk og jeg kan virkelig anbefale jer at besøge siden, for han er rigtig kreativ derover.

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til eks´en