tab fedtet med det her mad - er det ikke herligt???

Han skal også forkæles

En date der forpligter. Min kæreste og jeg er så dårlige til at holde aftaler med os selv. Vi kan aftale at gå ud og spise, tage i kurbad eller noget andet, men vi får det bare ikke gjort. Vi har kun været sammen i 9 måneder, det er sgu da for tidligt at falde i den gryde.

Efter jeg så Go morgen Danmark, hvor Bloggers Delight medvirkede fordi de har modtaget IVÆKSTprisen for Årets Kriseknuser, blev jeg alvorlig bekendt med konceptet Early Bird. EB var nemlig også i studiet, fordi de havde vundet prisen for Årets Vovehals.

Kom med mig på luksusophold – klik her

Jeg besluttede mig for at prøve det af, og inviterede min kæreste på Dag H på Østerbro.
Jeg har været der nogle gange og maden har aldrig fejlet, synes jeg.

Bookingen fungerede rigtig fint, nemt og overskueligt. Og den forpligtede, for der var ligesom forudbetalt. En anden meget tydelig og nok den største fordel for de fleste: Det er billigere at booke gennem Early Bird, da det er nogle borde der er i udbud. Man skal ride samme dag som man sadler, så at sige! Jeg synes det er et genialt setup at man kan være spontan på den måde og oven i købet få unikke madoplevelser på nogle af de bedste steder i København.

Har du husket at forkæle dig selv og din krop – klik her? 

Der var mægtig travlt derinde, men vi sad godt for os selv. Dog ville jeg ikke knalde blitz på kameraet, da jeg ikke ønskede at genere de andre spisende gæster, derfor er billederne ikke i den bedste kvalitet.

Vi hyggede os helt vildt og maden var fantastisk!
Jeg fik laks, torsk og æble-pære til dessert.
(Men kunne da godt liiiige få lyst til at tale med dem om deres fois gras. Det skal man ikke have på menuen, synes jeg.)

Personalet er utrolig søde og hjælpsomme, og vi havde bordet i ca 2 timer.

Til maden drak vi champagne, Cola Zero og en kande vand. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Læs mere på EARLYBIRD.DK & besøg deres facebookside her 

   

3 kommentarer

 • Charlotte Klysner

  Hej Kira
  Ja man skal huske at forkæle sin kæreste, forhåbentlig bliver du også forkælet?

  Jeg ser selv frem til en hyggelig jul, jeg skal godt nok ikke ud at spise men vil da overveje Early Bird når det værste juleræs har lagt sig.
  Glædelig jul til dig og din familie. Tak for en dejlig blog.
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SR

  Ja, skulle også lige til at sige noget om fois gras, ved du er dyreven jo!
  Men jo, det er et ret godt sted og med god gløgg i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura K

  har ikke været på dag h men har brugt earlybird.dk før og var også glad for det.
  Dejligt du lige fik hygget med kæresten :o) God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tab fedtet med det her mad - er det ikke herligt???