Champagne event

PumpJunkies

Tilsynladende er det amerikanske bodybuilder site PUMP JUNKIES blevet helt pjattede med at jeg sådan “lunger” rundt i mine træningsvideoer. De har efterspurgt retten til at bruge dem på deres site og det har jeg givet dem min tilladelse til.


Det må være på grund af Helle fordi jeg har ikke noget med den verden at gøre som sådan, men Helle giver også nogle gode tips og man lærer utrolig meget ret hurtigt under hendes vinge.  Men også selvom man ikke taler dansk? Det er de åbenbart ligeglade med, de der junkier der pumper jern.

www.pumpjunkies.com 

Vores videoer ligger her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagne event