Vi skal lige snakke!

Mens jeg svarer

på spørgsmål fra læsere, har jeg nydt et par riskager med cheddar ost (ja, sådan kommer de med fra pakken) fra Lidl. De smager sandelig godt!

På det seneste, har jeg ikke fået trænet så meget som jeg ellers ville da der har været en del aktivitet med andre ting, som har taget min tid – og jeg HADER det bare! Jeg vil helst træne fire gange om ugen.

I dag tog jeg og min veninde Thea så til træning og det var en ordentlig omgang! Ud over at gå over en time med en veninde rundt om søerne, og powerwalke, styrketrænede jeg halvanden time. Blandt andet fik mormor musklerne grovfilen og jeg lavede drop sets  for virkelig at mærke det syre. De drop sets jeg lavede var så dem jeg normalt laver for triceps, bare som sagt, som drop sets.

Det gode ved at jeg har en god grundform, er at der ikke skal så meget til, for at jeg rammer min gode form igen. Kroppen har en god hukommelse hvad det angår.
Jeg kan se når jeg bliver tungere for mine bryster afslører mig :O) De vokser jo som det første!
Jeg har  besluttet, at jeg ikke skal veje mere end 57 kg. EVER. Det er den perfekte vægt for en på 162,5 som jeg er.  Så kan man så sige, at muskler vejer mere end fedt men så må jeg se tiden an. Jeg kan for det meste se i spejlet hvilken retning det går.

Jeg har lige brugt to timer på at svare på spørgsmål, helt tilbage fra juli.
Har du ikke fået svar før nu så beklager jeg.

Kh. Kira

1 kommentar

  • Linda

    De er SÅ gode. Er nærmest blevet afhængig af dem.
    Hvor mange kan man spise, før man er ude i et decideret misbrug? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal lige snakke!