Hundebrevkassen: Min hund gør af alt

Sådan ser den ud når man har ligget på den

Jeg har sovet på en lakridspibe i mindst en måned!
Jeg har sovet på den for at gemme den for Dan, min kæreste. Han får ofte ædeflip om aftenen og jeg siger jer bare: Ingen – INGEN rør noget som helst af min mad eller søde sager jeg ikke har indvilget i at dele! Jeg har så opdaget at det ikke er noget Dan lader sig diktere af, så
hårdere midler end en løftet pegefinger måtte tages i brug.

{Pava lakrids pibe kan købes her}

Historien er, at piben skulle bruges på min blog og var derfor hellig som en indisk ko. Det blev til min store forargelse ikke respekteret af min bedre halvdel, der nærmest splittede køkkenet ad for at finde den. Så for at være på den sikre side, lagde jeg den under madrassen.

Nå, men her forleden dag, forbarmede jeg mig nu alligevel og tænkte at han hellere måtte få den, fordi jeg for længe siden havde sagt til ham, at han måtte få den når jeg havde brugt den på min blog.
Som jeg faktisk siger med al mad og søde sager for at købe mig tid og have det for mig selv :)

Photobucket

Photobucket

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundebrevkassen: Min hund gør af alt