træning i dag:

Du er en maskine!

Sådan ser jeg mig selv. Jeg siger ikke du burde gøre det samme, men det kan være en god ide :)
Jeg tænker ikke altid på at maden skal smage godt. Det er faktisk underordnet om det smager godt, hvis jeg ved at jeg skal spise. For min krop er en maskine og den skal have brændstof og så må mit behov for at tilfredsstille mine smagsløg tilsidesættes.

Det er jo ikke fordi at jeg sidder og tænker:
“Namme nam!” når jeg propper mig med riskager.
Jeg har for eksempel lige spist noget fedtfrit græsk yogurt med lidt jordbær som jeg havde blendet med en sjat vand. Smed lige et par mandler i også. Det smager godt, bevares, men det er ikke gourmet, kan vi nok godt blive enige om. Men min krop skal have bær og proteiner og masser af energi. Jeg skal spise så jeg ikke spiser usundt. Jeg skal spise, så jeg hele tiden balancerer mit blodsukker. Det er ekstremt vigtigt for vægten!

Hvad er jeres favorit snack?

Foto: Covermodel.dk 

14 kommentarer

 • Liselotte

  Fuldstændig fantastiske arme på det billede.
  SÅDAN skal mine arme se ud til sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Ja jeg tilføjer også nogengange havregryn på min skyr om morgenen, andre gange skærer jeg det væk, hvis jeg føler jeg har haft en periode med for mange kulhydrater.
  Jeg har en sød tand som dig, så har lige haft en dum periode med alt for mange syndedage, så er på vej op på hesten igen og følger med i din blog, som inspiration:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Du er simpelthen for sej, Kira! Du er en kæmpe motivation.
  Jeg har et spørgsmål, som jeg håber du vil svare på:
  Hvor finder jeg de sundeste riskager?

  Glæder mig til at høre fra dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg køber bare mine saltede riskager i Netto, Fakta, Brugsen, etc. De plejer at have økologiske også :) Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   ..og jeg har ikke et bestemt mærke. Men nogen kan bedst lide dem fra urtekram andre noget andet. Det er en smagssag. :) I LIdl har de dem med choko OG kokos.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   TAK for så hurtigt svar.
   Nu er du jo ekspert – og jeg tillader mig lige at stille et bonus spørgsmål. Hvorfor køber du dem saltede og ikke usaltede? :-)
   Synes når jeg læser rundt på nettet, at der anbefales at man spiser dem usaltede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Nej, jeg er ikke ekspert, på ingen måde. Fordi vi har brug for salt og jeg spiser mange proteiner. Og når man gør det, og drikker meget vand, skal man også have salt. Nyrene kan ikke fungere uden, så uanset hvad, så skal vi har salt. Men når bodybuildere går på diæt er det ofte at de op til en konkurrence ikke spiser dem saltede fordi salt kan binde væske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tak for endnu et hurtigt svar! :-) jeg tillod mig at skrive ekspert, da du virker til at have meget viden inden for dette område. Så det var ment som et kompliment.
   Men tak for svaret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   det er hermed modtaget ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hej Kira.

  Jeg har et spørgsmål. Da du begyndte på din super kur, hvordan fandt du motivationen, og hvordan gik det med at holde den? Er det ikke rigtigt at man også bliver gladere og måske mere selvbevidst efter sådan en omgang?
  Jeg overvejer at begynde noget lignende, men jeg er ikke sikker på at tiden er nu – for den kræver en del overskud, ikke sandt? Og der skal vel være ro og balance i hverdagen?

  Undskyld hvis det var et forvirrende spørgsmål.
  FLOTTE fotos vil jeg også lige sige. Jeg læser selv til fotograf.

  Tak på forhånd!
  Linnea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det er nemmere at holde motivationen hvis man har overblik over sin kost og træning fra morgenstunden. Hvis du ved hvad du skal spise hele dagen og evt træne så er det ikke så uoverkommeligt. Samtidig fokuserer jeg på at jeg ved jeg bliver gladere og mere stolt når jeg gør som jeg bør: Spise sundt og træne. Fald i? Ja da men det skal ikke være en livsstil.

   Jeg vil sige, man skal være i gang mindst tre måneder for at resulater der giver mening. Så man skal ikke give op.
   bodybuilding.com giver nogle fantastiske råd.

   Du skal også stille dig realistiske forvetninger i sigte. Hvor mange timer kan du træne? Kan du lave cardio tre dage om ugen og måske træne to? Nogle gange kombineret eller bare kombineret? Struktur GIVER ro i dagen.

   lav en plan over din træning og kost du følger og DU SKAL følge den mindst en måned. Det er min opgave til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min yndlings snak er gulerødder med peanutbutter (Uden tilsat sukker)… Der er godt nok meget fedt i paenutbutter, men sund fedt! Og mums! Kunne spise det hvert et øjeblik!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Hvis det skal være nogenlunde sundt, synes jeg skyr med æblestykker og mandler er meget lækkert og det mætter. Det er som regel min morgenmad, men en gang imellem eftermiddags snack også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det lyder sundt :)
   Jeg kan personligt godt lide at spise både kulhydrater OG proteiner om morgenen for at få det hele med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

træning i dag: