Hundebrevkasse: Vores hund gør...meget!

træning i dag: RØØV!

Ja, den har jeg sgu da forsømt! Det kan ses og mærkes. Smilehullerne er ved at forsvinde og DET kan jeg ikke leve med. Så her er lige min træning for i dag, ud over 20 minutters mave, bold og ryg:

Nogle af øvelser kan laves derhjemme, men de er på engelsk, så jeg håber I kan følge med. Ellers er jeg selv i gang med flere videoer til jer, I skal bare lige væbne jer med tålmodighed.

Kan laves derhjemme


Læg mærke til, hvordan hun flytter fødderne, for at ramme forskellige områder. Man kan vel sige at man i dag 3 x gange en øvelse for inderlår og 3 x 1 øvelse for yderlår og på alle øvelser har tæerne højt som vist, så de altid rammer røven.


Denne her, har jeg lavet en hel del. Den er god! Men lyt til, hvad damen siger. Teknik er vigtig. Dog vil jeg mene at tre sæt af 12-15 er bedre end 10-20 som hun siger. Hvis du kan lave 20, så er det mere fedtforbrænding end det er toning.

For jer der synes DET ser for tungt ud, start uden vægt og øg vægt med tiden. Tag så mange du kan, og kan du tage mere end 15 skal der mere vægt på. Tag altid to mere end du kan. Det er dem der virkelig giver. Det skal SYRE! :) Faste balder ikke ikke kun for fitnesspiger, det er for os alle. Kom i gang!

Denne video er især for dem, der ikke kan lide at arbejde med vægte. Personligt, jeg er mest til vægte. Kan laves derhjemme.

1 kommentar

 • Lykke-lise stæhr

  Hej skønne Kira.
  fantastisk program du fik lavet. Blev helt ked af ikke at kunne trøste dig når du var ked af det.
  Men hold nu op hvor er det godt gået. Sikken en krop.
  knus fra mig til dig.

  Ps. alt for længe siden vi har set hinanden. mokka en dag ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundebrevkasse: Vores hund gør...meget!