husk teknikken

Den seneste uge har jeg spist:

Havregrød med kanel, hvid fisk med tomat, asparges, chili og hvidløg i ovnen, skyr med jordbær og vanilieessens, tun (i vand) med chili og skyr samt med tomat i tern og baked beans, (sorter vandet fra, der er sukker i), bær, riskager, kaffe, nogle ting jeg ikke skulle ha spist som et par donuts, et par pizzaer og nogle sanwhich (dog groft, men alligevel)…er gluten intolerant, så det er bare for dumt, altså.

Jeg drikker masser af vand (tre liter om dagen), og så spiser jeg fem til syv gange om dagen.

Vejer 55, 1 kg. Har trænet et par gange denne uge, grundet træthed, så det er ikke blevet til så meget.

Jeg betaler ved kasse et lige nu. Er svimmel, har uro i benene, har influenza lignnde symptomer, ondt i hovedet, kvalme og har haft det siden i søndags.

Brian Risberg, for de fleste kendt som Brian Rice, er også gluten intolerant og siger, at jeg skal testes og at jeg ikke må stoppe med at spise gluten før jeg er blevet testet, for det er hårdt for kroppen at starte op igen. (Gluten Challenge). Det giver jo FULDT ud mening, for jeg har næsten ikke rørt gluten de tre måneder jeg trænede og nu hvor jeg spiser “almindeligt” igen, får jeg en kæmpe reaktion. Det er vildt nok.

Måske skal du se på hvad du spiser?

 

2 kommentarer

  • Mia

    Hej søde Kira :-)

    Jeg ville spørge dig om noget, jeg håber, at du vil svare mig, og at du har et godt svar – jeg ville have spurgt til dit foredrag, men blev jo forhindret, med første arbejdsdag, suk :-(

    Men apropos dit indlæg, så træner jeg selv og vil gerne tabe de sidste tre kilo. Jeg drikker en shake hver morgen og dyrker der efter en halv time – fyrre minutters cardio bestående af sjip, step og 3 kilometer løb, dog to til fire gange om ugen 5 kilometers løb. Så spiser jeg morgenmad bestående af æggehvider og en tomat og drikker en kop grøn the.
    Løbende igennem dagen snacker jeg forskellige grøntsager som champignoner, broccoli, hvidkål eller lign.
    Til frokost spiser jeg en salat med enten kylling, lys fisk, tun i vand eller rest fra dagen før, dog afhængig af, hvad det er. Til aftensmad spiser jeg, endnu en salat med hvad der nu er til aftensmad, dog undgår jeg det, hvis det er al for fedt. Så tyr jeg til mad alla frokosten.
    Derudover drikker jeg optil fem liter vand om dagen, da jeg blev svimmel, da jeg drak mindre. Jeg har altid drukket to til tre liter vand om dagen, så da jeg begyndte at træne mere, var jeg nødsaget til at drikke mere ligeså.
    Senere på dagen styrketræner todelt program, hvilket varer cirka en time til halvanden, senere cykler jeg en halv time på min spinning cykel, også har jeg en tre kilos tung hulahopring, som jeg bruger om aftenen – hvis ikke jeg cykler, så går jeg en time om aftenen.

    Jeg undgår al ris, brød, pasta og kartofler, da det simpelthen gør mig dårlig! Så dårlig!

    Har du nogle råd? Idéer? Bemærkninger? Noget jeg gør galt, eller noget jeg kan gøre bedre? :-)

    Det skal lige siges, at jeg bestemt ikke er overvægtig, slet ikke. De sidste tre kilo handler bare om at være tilfreds og tabe det sidste på hofterne, så der intet er tilbage ;-)

    På forhånd tak :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Sent svar. ;)
      Men jeg synes det ser fornuftigt ud! Jeg ved ikke, de sidste kilo er de sværeste, for det er ofte fedt. Men mere cardio måske?
      Husk at spise fem til seks gange om dagen, altså husk dine mellemmåltider.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

husk teknikken