Sandheden om vægttab og alkohol

Træn derhjemme!

Her er hvad du skal bruge til at lave 30 minutter til en times træning, tre gange om ugen. Cardio to til tre gange ugentligt og så ofte som muligt, kombineret med disse øvelser og redskaber. Jeg laver selv disse øvelser og derfor anbefaler jeg dem.

Læs her: Sandheden og alkohol: DERFOR feder det! 

 

Håndvægte. Lette og lidt tungere. Dem kan du ofte købe i Harald Nyborg, Bilka, Føtex, på nettet, etc. Er du i tvivl om hvad de skal veje, så gå ind og køb dem fysisk. Jeg vil anbefale at tage to 3 kg og  to 5-6 kg. Så har du lidt til opvarmning og lidt til træning. Hvis 6 kg er for meget, kan du også bare starte ud med3 kg og senere øge vægten til 5-6 kg.
FULL BODY WORKOUT: Se videoen. Det er kræs :)

10-12 reps af 3 – 4 sæt af hver. Du behøver ikke lave dem alle på en dag. Lav mave /ryg (se min swissball øvelser længere nede) OG en eller to af de øvelser på videoen. Skal du lave cardio, køb en lille step maskine på den blå avis eller powerwalk i 30 minutter. Hælene i først, det er jo røven der skal op, ikke? :)
Måtte. Cant live without. Den kan købes hos mine venner her: www.bodystore.dk

Swissball. Den er meget vigtig når du skal lave core øvelser for ryg og mave. Se videoøvelser jeg har lavet her. Kan købes i supermarkeder og på nettet. Hvis ikke du har en pumpe, så vil cykelhandleren nok gerne hjælpe dig. De kommer nogle gange med i pakken men ikke altid.

Elastik. Den er også god af have, men ikke et must. Den kan bruges til ryg, skuldre, biceps og meget mere. Forslag til dine første øvelser her:

Vægtstang. Hvis du virkelig skal have noget ud af din hjemmetræning, er en vægtstang rigtig god! Men måske kan du investere i den senere. Er du parat til at investere i den, kan du lave disse øvelser med den og tilhørende vægte. Videoen viser en vægtstang uden vægte, dem kan man få i forskellige vægtstørrelser. Du har måske set dem i dit lokale gym?  (Du kan købe det i Den Blå Avis, er jeg sikker på):

MEN jeg vil stadig mene, at det er bedst at købe en vægtstang med vægte til, så du kan øge din vægt med tiden.

6 kommentarer

 • Hej Kira.

  Jeg faldt lige over dit indlæg om Body shop makeup – ville bare lige fortælle dig body shop er opkøbt af Loreal som jo er kendt for at lave dyreforsøg. Så selvom de ikke direkte tester på dyr, støtter man jo Loreal ved at købe deres produkter.

  Tænkte bare du gerne ville vide det :)

  Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Super fedt med lidt inspiration til hjemmeøvelser… til de dage hvor man ikke kan nå i centeret…
  Hvilken størrelse bold bruger du normalt til dine maveøvelser.. ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg ved faktisk ikke men den mellemste eller mindste. Ikke den store.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak tak tak tak tak :) Det er så pisse fedt med lidt ny inspiration…. Eeelsker dig blog og er meget taknemlig for alle dine fortællinger og gode råd..!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmina

  Hej Kira.
  Jeg vil bare sige 1000 gange tak for de super fede videoer du lægger ind! (både dine egne og andres). Det er virkelig god inspiration og giver mega meget lyst til at styrketræne :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om vægttab og alkohol