SÅ er der 14 dage til mit program vises

31 kommentarer

 • Birgitte

  Hej Kira.
  Jeg syntes det er en super blog og følger den tit.
  Syntes du kommer med mange gode og spændende opskrifter men som studerende kunne det være rart hvis du måske kunne komme med nogen opskrifter på nemme og billige retter.
  Har også en sød tand så det ville være rart at finde ud af hvordan jeg på en sund måde kunne spise noget som ikke er fyldt med sukker.
  Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hejsa
   Jeg synes faktisk de fleste er ok med prisen, for man kan bruge ingredienserne til meget når man først har dem i skabet.
   Men jeg skal nok have det i tankerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Kira. Synes du er super sej! Du nævner du får væske i kroppen, hvorfor gør du det og hvordan kommer du af med det? Har selv lidt samme problem. Kh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natja

  Hej Kira
  Der er noget jeg længe har tænkt over, og som jeg vil spørge dig om. Jeg ved at du er en stor dyreven og at du nok har kendskab til kendte kvinder, der desværre går i pels, og jeg ved at det er et følsomt emne, jeg er bare nød til at spørge dig, jeg er så chokeret over at de gør det, og jeg forstår det simpelthen ikke, alle ved jo efterhånden at dyrene lider helt uhørt. Jeg tænker især på nogle billeder fra modeugen hvor kendte stillede sig op i ægte pels, og endda uden at skamme sig? Kan du hjælpe mig med at forstå hvad der sker med disse kvinder og hvordan jeg og andre, evt. kan påvirke dem til at lade være, prøver du selv at få dem til at forstå? jeg håber at du får tid til at svarer mig, da det ligger mig meget på sinde, også fordi jeg selv kæmper for dyrevelfærd. På forhånd tak.

  Med venlig hilsen Natja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Kira.
  Jeg er i gang med at finde ud af hvilket proteinpulver (mærke, smag osv) jeg skal til at anskaffe. Og jeg kan huske at du har lavet et indlæg med dine favoritter, men jeg kan simpelthen ikke finde det indlæg på bloggen, så derfor skriver jeg nu til dig. Hvilke produkter og smage synes du smager bedst?
  MVH Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Kira, jeg har lige et par spørgsmål som jeg håber du får tid til at svare på.

  MK olien, hvor nødvendigt er det at bruge både den lilla og den gule? Er det mest for folk på kur der ikke får så meget fedt ellers?

  Vil du foreslå at man også spiser/drikker proteinpulver de dage man ikke træner?

  Hvordan får du din flotte farve? Bruger du selvbruner eller..?

  Vh. Anne Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • en yngre mand

  Hej Kira

  Jeg har fundet programmet “På egen krop” meget interessant, interesserer mig selv meget indenfor Bodybuilding og kost. Jeg vil gerne ud at hjælpe andre med at kunne forbedre dem selv kost mæssig osv. Jeg ville derfor gerne høre om man kan få din madplan som et opslag på din blog, jeg har desværre ikke kunnet finde den, kun træningsplanen, som jeg også vil se nærmere på. Det du opnåede har inspireret mig meget, men følger også dit råd med kun 4 gange træning om ugen.

  Hilsen
  En yngre mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hejsa
   Den var skræddersyet til mig, så den er der ingen grund til at offentliggøre. MEN jeg har skrevet en del om hvad jeg har spist under FOOD i menuen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hej Kira.

  jeg følger med i din blog stort set hver dag og du er så sej. Jeg har lige set ‘På egen krop’ og blev så motiveret. Jeg har et spørgsmål. Jeg vil gerne tabe mig og træner 3-4 gange om ugen, men tænker på om jeg så også skal drikke proteindrikke. Vil det hjælpe på vægttabet?

  Elsker dine opskrifter og træningsvideoer på bloggen. Og dejligt med personlige indslag, tænker jeg. Lidt om privatlivet, som du også gør i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Jeg har læst din blog lidt on/off her på det sidste. Egentligt så blev jeg først lidt skræmt af alt det sundhed og motion… og pulver…. Men efter jeg så dig i tv så har jeg bare fuldstændigt selv fået mod på at begynde at træne! :D
  Kunne du måske lave et indlæg med øvelser man kan gøre derhjemme? :)
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej!
   Det tror jeg at jeg har gjort, under fitness og videoer i menuen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Strand

  Kære Kia… Stort tillykke med din nye krop, den er helt vildt flot og det er meget motiverne at følge med i : )
  Jeg har dog lidt svært ved at finde rundt på din Blog, desværre : (

  Eller der det bare mig som ik’ kan gennemskue strukturen ???

  Mange Hilsner
  Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Kære Frederikke, du må meget gerne uddybe. Jeg har min 4 siders visning per person og mine sidevisninger er steget efter jeg lavede den om for nylig. Hvad er det du mener?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Kira.

  Allerførst et kæææææmpe JUHUUUUU du gjorde det. Du er så mega lækker både med bløde og faste former, det er dit glimt i dine øjne der gør dig smuk.
  Nåå men nok fedteri!!! Hit så med en skumkage opskrift ;o) Har aldrig hørt om den og hvis den er diæt venlig så bare frem med den. Køre på 1 1/2 mdr med diæt og er ved at gå kold. og evt også din chokomousse ;o)

  super fedt forløb du har det med os, du har gjort det så godt, håber du husker at klappe dig selv på skulderen :o)

  Med venlig hilsen

  Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Kira :)

  Jeg skal gerne indrømme at jeg flittigt besøger din blog hver eneste dag og gerne flere gange om dagen :) Jeg startede med at læse med, fordi din blog indeholdte mange forskellige slags indlæg og især fordi du har sådan i god stil i bolig indretning ! Jeg er vild med dine indlæg – en overgang var der lidt for meget motion, proteiner og madfokus, men det er jo klart, for det er jo en stor del af din hver dag :) Jeg synes især de sidste par dage har været super gode, for der er kommet mange flere indlæg, så bliver jeg så glad ;) – det behøver ikke være noget langt for mig, bare fx sådan noget spas, som med dig og katten, det er da sjovt !

  Keep up the good work – jeg har faktisk investeret i den store tv pakke, bare for at se på egen krop programmerne .. Pyh det er egentlig dyrt at følge dig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sina

  Kira, du skal bare vide, det er super fedt at følge dig.
  Du inspirere mig meget med alle dine indlæg om kost, motion, specielt dine desserter ;0) keep it up!
  Jeg glædermig super meget til at se dig på mandag,

  Knus Sina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hej Kria

  Jeg syns det har været spændene at følge din træning og kost, men nu syns jeg det er begyndt at blive lidt for meget.
  Det kunne være dejligt hvis der kom nogle andre indlæg, feks om hvad du laver, syns godt eller dårligt om, det kan være hvad som helst, bare det ikke altid handler om motion, ligth produkter og indtag af mad.

  Det er vildt så meget du har tabt dig, og hvor smuk en krop du har kæmpet for at få, den kan du helt sikkert være stolt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Rebekka,
   Jeg prøver. Men der er bare mest interesse for det andet. Nu kommer der lidt fra Singapore her snart og mon ikke jeg lige kan få presset noget interiør herhjemmefra ind også? Er nemlig ved at få lavet lidt om :)
   Dyr betyder også meget for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser med :)

  Jeg synes der skal være mere aktivitet på bloggen, altså flere indlæg.

  Jeg er ikke glad for de enorme annoncer mellem indlægene, det er godt nok noget BD styrer, men det er super irriterende at annoncerne ofte fylder mere end indlægene gør.

  Dine menuer er fine, nemme at finde rundt i. Jeg ville dog rydde lidt op i kategorier, og benytte mig af kategorie navne som giver mening for læserne. Flere af kategorierne findes også som menu valg nemlig. Det er en nem måde at lade læserne finde hvad de søger på bloggen

  Ydermere ville jeg ikke centrere skriften, det gør det tungt at læse.

  Men måden du skriver på og tingene du skriver om er super. Du er god til at besvare kommentarer og lægger ud billeder der inspirerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Camilla

  Hej Kira,

  Jeg er ny læser og synes din blog er FANTASTISK. Det er så skønt at læse om din oplevelse med kost og træning og nye opskrifter blandet med dit liv. Jeg er også meget interesseret i og høre hvilke kosttilskud du bruger/prøver og hvordan de virker. Jeg døjer nemlig også med væskeophobninger – ser knap så pænt ud når fingrer og øjne er helt hævet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Hej Kira

  Jeg følger trofast din blog, og jeg synes, at du kommer rundt om lidt af hvert. Jeg lægger selv mine favoritopskrifter ud på min egen blog, og synes det er super fint at blive inspireret af dine. Bla. proteinpandekagerne er et hit hos mig :-) … Jeg synes, at din blog er nem at navigere rundt på, så fortsæt endelig det du gør nu!
  Rigtig god søndag til dig :-)

  Knus
  Connie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Først og fremmest: jeg er vild med din blog.
  Jeg kan godt lide, at du hviler så meget i dig selv (eller det virker i hvert fald sådan!). Man kan virkelig “mærke dig” gennem din blog. Du er ikke lige som alle de andre, som mere eller mindre skriver om det samme.
  Hvad kunne jeg godt tænke mig at læse mere om, hvis det stod til mig? Så kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre mere om træning, kost og tips til det forrige. Samtidigt kunne jeg godt tænke mig at vide mere om dig. Du virker til at være et virkelig behageligt menneske! Nok også fordi du har så stort et dyrehjerte :-)
  Som en anden også skriver, kunne det være fedt med nogle indlæg, hvor du fortæller din holdning til forskellige ting.
  Ellers er der kun at sige: din blog er nem at finde rundt på, det er dejligt at du ofte skifter layout. Fortsæt dit gode arbejde – jeg fortsætter i hvert fald som fast læser ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Kira!

  Jeg vil lige benytte lejligheden til at rose din blog. Det har været spændende at følge dig mht til din træning og kost. Elsker dine desserter! :-)
  Jeg kunne godt tænke mig lidt indlæg omkring dine holdninger til forskellige ting, altså et slags debat forum – sådan noget synes jeg er spændende at læse! :-)
  Ellers vil jeg bare sig bliv ved med dit flotte arbejde, du gør det godt!

  Med venlig hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jep jeg læser din blog:-)

  Jeg er vild med at læse om din træning, mad, dyr hvad du lige går og laver.

  Men der er vist ingen tvivl om at det der tricker mig for tiden er træningsrelateret emner. Nu er det jo oktober i morgen, hvornår er det nu dit program kommer?

  Syntes i det hele taget at det er ret hyggeligt når man kan “mærke” personen bag bloggen. Så når du smider noget op om kæresten, ommøblering af huset eller noget om familien. er det kun et plus for mig.

  So keep it coming:-)

  KH

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  -Jeg synes ikke der er for meget af noget:-)
  -Jeg synes personligt det er mest spændende at læse om træning, mad, og lækre sunde opskrifter! Mums…. Jeg må indrømme jeg selv skriver dem ned. . . . . .
  -Der mangler lidt flere indlæg… Der må gerne være mere aktivitet på bloggen! Hihi… Og så kan der ikke komme for meget om din træning! Jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvad du mere går og laver i din hver dag.. Det ved jeg faktisk ikke rigtig noget om?
  -Menuen ser helt fint ud.. Den er nem at finde ud af!

  Go’ blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Jeg er rigtig glad for din blog! også før du indgik i trænings eksperimentet :) – men det har har givet rigtig meget til bloggen også.

  Jeg er vild med at din personlighed skinner igennem og at der kommer små udsnit af din hverdag.
  Jeg er endnu vildere med at dit hjerte banker for dyrene, som mit også gør, som udtrykker sig rigtig fint på bloggen. Hvor du også skriver om fantastiske projekter verden over, som er værd at støtte :)

  den eneste efterspørgsel jeg har er, mer¨Opi :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie S

  hej Kira
  din blog er en af dem jeg altid tjekker ud og jeg er blevet ekstra vild med den efter du er begyndt at skrive så meget om træning og kost, det er en kæmpe inspiration for mig, så meget gerne meget mere af det. Jeg har brugt mange af dine opskrifter på diverse sundere pandekager mm. og sendt opskrifterne videre til familien med det samme.
  Jeg kan sagtens finde rundt på din side, så bliv endelig ved med det gode job, du er super inspirerende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er der for meget af? – jeg synes ikke der er noget der er for meget af som sådan..
  Hvad skal der være mere af? nu ved jeg ikke om du kan lave mad? men ville være super fedt at følge med i hvad du spiser når det ikke er protein barer osv… og lidt mere om hvem du ER.
  Hvad mangler der helt? ..det kan jeg ikke definere, bloggen er din!
  Kan I finde rundt i menuer og kategorier? ja det er til at overskue!

  Knus Camilla :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ er der 14 dage til mit program vises