to sider du ikke vil undvære:

aftensmad

Skal man tabe sig eller vil man ikke tage på, skal man – også jeg – ikke spise for meget laks. Det er en fed fisk, og derfor på den liste, som burde være på din dealbreaker liste.
Jeg spiste 100 gram.

Jeg har ikke mere af min PAM olie, så jeg brugte olivenolie og tørrede panden af med køkkenrulle så det bare er et tyndt lag.

Det hele er stegt, og jeg tillod mig også at spise blommen på mine æg, ellers plejer jeg at spise kun hviden.

Regler er til for at blive brudt og livet skal ikke være en, sur pligtopfyldende, madbegrænsning!!

Jeg er ved at opdrage min kæreste til at vi skal være bedre til at spise sammen. Det går ikke så godt, han lavede sin suppe og satte sig foran fjerneren. Great!!   凸(¬‿¬)

8 kommentarer

 • Karen

  Hej Kira :)

  Hvad har du gjort ved champignonerne? Ser lækkert ud, forstår da slet ikke din kæreste – mænd tsk ! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg har brugt balsamico og persille :) Der er lidt olie i fra da jeg stegte dem i ovnen.
   Mænd, ja! TSK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej! Har et spørgsmål til dig med hensyn til det der aftensmad.. jeg vil super gerne tabe mig og har helt styr på mellemmåltider, morgenmad og middagsmad. Men aftensmaden, det er en helt anden sag! Kan simpelthen ikke finde ud af hvad der er sundt at spise, hvor meget osv! Har et lille ønske om at du måske kunne lave et indlæg om det? måske med forskellige opskrifter? :-) Har fulgt rigtig meget med i din lækre forvandling og det virker bare som om du har så meget styr på det! Du kender sikkert det med at man sgu’ kører træt i salat hver aften :-). Desuden har jeg en kæreste som bare IKKE vil spise grøntsager med mindre det er gulerødder, agurk og salat – that’s it! Så evt. også noget hvor man måske “gemmer” det sunde lidt og selvfølgelig SU venligt ;-) det var et lidt længere spørgsmål, men håber du kan hjælpe mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  nu kan jeg ikke huske hvor jeg har det fra? Måske dig? men du ved godt, at man ikke må stege i olivenolie? olivenolie er sundt, men når det kommer over 65 grader bliver det plastisk/margarine..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej C! Jeg er stor fan af PAM spray fra dialife.dk.

   Men jeg er ikke sikker på, at du har ret, men vil meget gerne se beviset, for det er ikke hvad jeg er informeret om ;) Tak.

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

to sider du ikke vil undvære: