Vind!

Så tabte jeg de to kilo jeg har talt om den seneste uge

Dog med nogle dages forsinkelse, men det var også kun for at have et mål i sigte.

Jeg har spist 50 gram kulhydrater om dagen og holdt mig mere eller mindre væk fra gluten. Jeg har ud over de 50 gram også spist slik nogle dage, og det synes jeg der skal være plads til.

Hvid fisk, tomater, chili, havregryn, asparges, champignon, skyr, hytteost, riskager, hjemmelavede, ovnstegte pommesfritter, (max 100 gram om dagen.) Jeg har ikke spist mere end 200 gram fordelt denne uge, da jeg binder væske fra kartofler.
Salat, lidt hummus, bær og proteinpulver.

Jeg har spist lidt speltboller, men lad dig ikke snyde – det feder også, afhængig af hvordan det er tilberedt :)

6 kommentarer

 • Tillykke med dit SUPER flotte resultat. Så dit program på TLC. Hvilken inspiration…. Jeg dyrker spinning og styrketræning, men mangler virkelig viden om kosten. Bør jeg bruge proteinpulver, eller er det nok med proteinholdig mad?

  Jeg ville også rigtig gerne se din madplan. Den kan helt sikkert være til stor inspiration.

  Kh Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej!
   Jeg kan ikke offentliggøre min madplan, da den er skræddersyet til min vægt, mine behov og måden jeg træner på, men i “diet friendly foods” kan du se meget af det mad jeg spiser dagligt og selv lave det :) Det er i samme ånd som under forløbet bare ikke så striks! Det er nok med andet proteinholdig mad. Det er ikke alle der kan lide det. Ellers, en proteinbar men, tjek kalorieidnholdet, og kulhydrater. Så lavt som muligt! Husk at spise protein max en time efter din træning.

   http://dkira.com/2012/10/19/den-beromte-skumkage/
   30% rabat på proteinpulver gennem min sponsor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sienna

  Jeg elsker din blog Kira.. Du er vildt inspirerende, virker sindssygt sympatisk og tager de lækreste billeder.

  Kan du ikke skrive i gram hvor meget du spiser af hvad om dagen, i den periode hvor du gik ned i vægt? Jeg er meget inspireret af dine kostvaner i fht vægttab.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jo, jeg laver en madplan jeg smider op under mad. Giv mig nogle dage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Kira :) Hvilken slags proteinpulver bruger du, og kan det anvendes til smoothies, shakes og bagning?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind!