Swirl-is

super sugerør

Jeg købte nogle giga sugerør i Poundland i England. Jeg må gå til bekendelse og meddele, at jeg elsker at shoppe små, ligegyldige ting i England. Næst efter USA, har de så meget gøgleri man slet ikke skal bruge, men så alligevel er gode at have, for tænkt hvis nu…

Nå, men jeg købte så disse, og jeg kan faktisk godt lide at bruge dem. Nu er jeg bare blevet nærig med dem, de skal ikke spildes, de skal nydes og derfor er det ikke nogen jeg hiver frem med mindre det er til en speciel lejlighed. Og der håber jeg da også mine gæster lægger mærke til, at de suger deres drinks af et monsterrør.
…Jeg tror jeg er blevet en smule skør eller også så nyder jeg bare livet lidt for meget med mine tossede ideer. Man skal hvertfald have et stort menneskeligt overskud for gøre sugerør til et ambitiøst projekt. :-)

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swirl-is