midlertidigt prøvebillede på bloggen ;)

min diæt er slut & sådan brugte jeg min første dag i “friheden”

JAAAA! SUUUUUUKKKER!!!!
Min 3 måneders stramme diæt er slut. Jeg har fejret det de sidste tre dage med at spise, spise og spise! Meeeeen, jeg har skam trænet også, og har ingen planer om at droppe det. Jeg har derimod tænkt mig at holde min fab form nu. Den kan du se på TLC til oktober.

I går, efter træning, hvor jeg trænede baglår, forlår og bagdel samt dips og chins og lidt mave med bold, tog jeg og Dan på stranden med Opi. Mit sommerhus ligger ikke mere end 600-700 meter fra vandet og med den solnedgang, var det en perfekt picnic!

Jeg har spist meget slik og søde sager siden søndag aften, da jeg faktisk var færdig med diæten, men jeg havde to foto opgaver lige bagefter, så det var faktisk min første fridag i går :). Masser af søde sager, som det ses! Jeg presser det sidste ud af den flødeskum og banana cream Jell-O kan jeg godt sige jer!

Jeg prøver at kombinere sund kost med lidt sødt. En balance. Blandt andet ved at lave en stor portion hvid fisk, som jeg går og napper af hele dagen. Hvis jeg er på farten nogle timer, tager jeg lige et par saltede riskager og vand med. Desuden masser af grønt og æggehvide omelet.

God dag, alle!

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

midlertidigt prøvebillede på bloggen ;)