puuubad!!!

økologi: er det dyrevenligt?

Ikke nødvendigvis. Hvis man vil sikre sig, at man har dyrevelfærd i højsædet, er det ikke KUN økologi man skal stile efter. Jo, det er bedre end almindelig landbrug i en række tilfælde. Men er det muligt for dig, så køb fra steder som Grambogård. De samarbejder med flere forhandlere i hele landet. Jeg har ikke selv været der, men tør godt anbefale dette, da jeg har fået tippet fra en sand dyreven der går meget op i dyrevelfærd.

Øko – landbrugsdyr kan som udgangspunkt have meget bedre forhold end alm. landbrugsdyr, men her skiller Grambogård sig ud!
Den sidste rejse stresser dyrene i den grad. De er bange og ved godt hvad der skal ske. Stresshormonerne kan desuden smages i kødet efterfølgende.

Besøg min shop! Køb dit hundetegn her og få gratis levering :-) 

Hvis det endelig skal være, skal dyrene så ikke have det godt, før vi spiser dem? Også når de skal slagtes? Det synes jeg.

Grambogårds dyr har de samme kontaktpersoner fra de bliver født til de slagtes. De bliver vænnet til at være i menneskehænder, hvilket gør slagtningen lettere for begge parter. Desuden, bliver de ikke jaget ind i et slagterum, alting tages med ro. Man kan læse meget mere om deres håndtering af dyrene og deres sunde opvækst på deres hjemmeside.

Her er det dyrenes tarv der er i højsædet.
Deres varer sælges også på Sjælland, og en smule begrænset i Jylland.

Grambogård skriver på deres side: 

Vidste du
– at vi nu har sunde urtegrise – læs mere her

– at vi ikke bruger elektriske stød til vores dyr – vi snakker med dem!

– at Grambogård er et lille selvstændigt slagteri, som ligger på midtfyn?

– at transporttiden af vores dyr maximum er 1 1/2 time. For eksempel er vores kalve kun på farten i 15 minutter.

– at glade dyr er god smag. Vi behandler vores dyr godt, fordi vi vil det. De svarer igen med at levere kød af høj kvalitet!

Grambogård Dyrevelfærd betyder etisk ansvarlighed, nærhed og kvalitet. På Grambogård viser vi respekt for dyrenes naturlige egenskaber og behov. Vi mener nemlig, at glade dyr er god smag. Vi gør det både af dyreetiske grunde, og fordi vores dyr giver os grundlaget for vores produkter. Derfor føler vi, at vi har pligt til at give dem et godt liv. Grambogård dyrevelfærd er din garanti for, at vi gør vores bedste for at behandle vores dyr med respekt. Det er god smag.

Besøg Grambogårds hjemmeside her, samt se hvor deres varer forhandles.

Fjerkræ kan handles i gårdbutikker. Der henviser jeg til Dyrenes Beskyttelse for information om den slags, da jeg ikke besidder den nødvendige information på det område endnu.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

puuubad!!!