uldtot i sparkedragt på årets VÆRSTE dag!

arrrghhhhh!!

Så i går bad Helle min træner/coach mig om at spise sushi for at se hvordan jeg reagerer på nogle andre kulhydrater. Vi ved godt hvordan jeg reagerer på kartofler, og det ser ikke kønt ud. Jeg bliver væskefyldt og det kan ses med det samme!

Se min nye webshop! Køb dit hundetegn her, og få gratis levering

Der er en bestemt grund til at vi skal se hvordan min reaktion på det er – det kan jeg desværre ikke lige fortælle om endnu. Men resultatet er: Jeg er vågnet op med tykke fingre og væske i kroppen efter jeg fortærede 12 stykker sushi med reje i går ved 12.30 tiden.

Jeg var heller ikke så sulten som jeg plejer at være resten af dagen, og jeg er virkelig sulten her til morgen. Jeg har væske i hele hovedet, og ser tyk og træt ud.

Håber Helle er tilfreds :-)

Min udvikling og mit liv som bodybuilder kan følges på TLC Danmark (Discovery Networks) til efteråret.

4 kommentarer

  • Koala

    :-) Uha! Hvordan tør du udsætte din krop for sådan et eksperiment? Bliver spændende at se programment. Jeg turde godt nok ikke gamble med mit helbred…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim Sørensen

    Hmm. der er så endnu en grund til ikke at spise sushi :-/ Men det er nu heller ikke et problem, holder mig fra alt der bare lugte lidt af kød, i rå tilstand…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Larsen

    Jeg tror jeg vil bruge det med væske i kroppen som undskyldning for at se lidt rund ud. I mit tilfælde er der vist et helt olympisk svømme bassin. Ikke “bare” en finger. Råd: Skift træner… ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      :-) Du vil æde dine ord til efteråret, kære Henrik. Min træner har sit på det tørre. Det er jo et ekstremt koncept vi har kørende her. Når man når ned i vægt hvor jeg er nu, så kan ALT ses. Men noget andet er, jeg har et meget anstrengt forhold til kulhydrater og det er da i den grad kommet frem i dette forløb.
      Nå, men bassinet får du ikke brug for i det vejr her. God sommer :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uldtot i sparkedragt på årets VÆRSTE dag!