print dine bordkort til sommerfesten her

tak til læserne

Tak for jeres opbakning, råd, spørgsmål, tips og interesse i min træning, samt alt det andet her på bloggen. Det betyder meget for mig at I engagerer jer.

Jeg kan ikke vise noget rigtigt fra træningen, da det skal vises på TLC til efteråret. Men jeg glæder mig helt VILDT til at vise jer resultatet!!!!!! Ærgrer mig lidt over at jeg ikke kan gøre det nu.

Men, men, men. Når programmet hvor jeg er vært og lever som en bodybuilder er blevet vist, smider jeg alt på bloggen. Før/efter billeder, program, vægt & måleskema for hele perioden, behind the scenes og så videre.

Vedr. min kostplan, så er den ikke for alle. Den er for mig. For eksempel, jeg reagerer rigtig skidt på kartofler. Men andre gør ikke. Derfor kan jeg ikke have så mange som først planlagt, men det kan du måske fordi din krop er anderledes. I stedet, spiser jeg risengrød og kulhydrater fra andre fødevarer.
Håber det giver mening at jeg ikke smider den op i detaljer, det er der ingen der får noget ud af da den er skræddersyet til mig.
DU kan også få lavet din og få en coach du kan afreagere på når det bliver hårdt,  (ja, det gør jeg) hjælpe dig med træningen, lægge dit program, skulpturere din krop hvad enten du ønsker at tabe dig, blive atletisk, stille op eller noget andet.
www.evolutionhotel.com
Kh.

4 kommentarer

  • Nynne Klarskov

    Hej Kira. Har læst med på din blog gennem nogen tid nu til min store fornøjelse. Du er ærlig og meget underholdende. Mere af det, tak. Jeg synes, at dit træningsprojekt er interessant at følge, da jeg elsker, når folk brænder for en sag. Og det kan man tydeligt mærke, at du gør. Så 1000 tak for en meget god og inspirerede blog, som jeg vil følge tæt også i fremtiden. Glæder mig meget til at se din kropslige forandring og høre, om du synes, at det har været al sliddet værd. Gode tanker sender jeg din vej

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Hej Igen Kira:-)

    Tænkte på om ikke du kunne komme med input til gode protein pulver mm. evt med flere opskrifter:-)

    Ville stdig gerne se dine lår snart:-)

    Knus

    Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Hej :-),

    jeg har lige et spørgsmål – måske lidt underligt, men hva fanden..

    jeg kan se at mange som er på diæter eller ligende, drikker enten rismælk eller soyamælk i stedet for en normal skummetmælk 0,1.

    Hvorfor?? For rismælk og soyamælk indholder flere kcal end
    skummetmælk og er ikke lige så rig på proteiner som skummet.

    hvad er forskellen på det og hvorfor vælger folk soya,- og rismælk når de er på diæt? (hvis du altså ved noget om det, hehe)
    – jeg spørger dig, fordi du på et tidspunkt skrev at du tog mælken helt ud af din kost eller lavede den om til en af disse, kan jeg ikke lige huske :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise SJ

    Du er så VILD! :D

    jeg glæder mig til at se dine resultater. Det lyder SÅ lovende :D Jeg er glad på dine vegne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

print dine bordkort til sommerfesten her