hvordan har du det?

en grim dyreværnssag

Fra Ekstra Bladet: Anklage: Flere får brændt af i Nordsjælland

***En del af jer har planer om at dukke op på adressen Lyngerupvej 50, Jægerspris og hænge bannere op kl. 14 i morgen søndag den 17.6., for at gøre opmærksom på at han mishandler fårene. Blot vær forsigtige. :) Hvis I kan få noget lokalavis med, gør det. Ud over det: I er for seje! Dejligt med jeres utrættelige engagement! Der er en række nye oplysninger om sagen i kommentarfeltet.

Jeg advarer om skrappe billeder.
Her er en sag, jeg meget gerne vil høre jeres mening om. Den er lidt lang men det hele skal med.
Jeg så gerne at vi fik et dyreværn som erstatning for politiet.
Blandt andet derfor støtter jeg Danmarks mest dyrevenlige parti, Partiet Fokus.

Læg pres!
Kontakt: Att. Politidirektøren, Nordsjællands Politi – da det er dem der har sagen. nsj@politi.dk

Her er min kildes beretning: 
Beskrivels
e af min dag i Jægerspris
Kommer kørende af Lyngerupvej, da jeg skal en tur til Skibby. Passerer en meget nedlagt gård som ligger ud til vejen. Imens jeg kører forbi, ser jeg 3 får der spiser græs i vejkanten. Jeg tænker – der var da ikke nogen indhegning? Jeg vender bilen og ser, at det var der ikke.
Jeg kører ned til den nedlagte gård, hvor jeg banker på, ingen svar, men ser så alle de andre får og lam der er på stedet. En bil kører op bag min bil og en kvinde stiger ud. Spørger hende om det er hendes får, hvilke hun siger nej til, men hun vil det samme som mig, nemlig at få de får væk fra vejen.

Endnu en bil ser vi stoppe oppe på Lyngerrupvej og en mand stiger ud og begynder at få de får der står tæt på vejen, hen imod deres indhegning. Hende kvinden og jeg går så over til de andre får. Vi udtrykker begge, at vi er chokerede over deres tilstand, idet de havde mangelfuld pels og det de havde, var ”rasta-hår”, tror aldrig de er blevet klippet.

Lammene prøvede at få mælk hos deres mor, men man kunne se de måtte opgive, idet de ikke kunne komme til på grund af det filterede hår. Manden der hjalp med fårene kommer til, og vi står og snakker om deres tilstand og ser nu, at de ikke har noget at spise eller drikke. Alle spande var tomme for vand og det græs de gik på var spiste op, så det var ikke muligt for dem at få noget. Manden begynder at hente vand et nærliggende sted, imens jeg hentede græs til dem lige uden for indhegningen, hvor der var masser af spise.

Køb dit lovpligtige hundetegn i min shop, Kira & Cane. Gratis levering – klik her

Imens rendte 5 får ud af indhegningen, der var nemlig masser af huller hvor de kunne komme ud, hvilke jeg ikke syntes er hensigtsmæssigt, når der oppe på Lyngerrupvej kører biler og endda meget stærkt. Jeg fik så øje på de får der lå ude på markerne som ikke havde rørt sig ud af fjerne i de flere timer jeg var til stede og når man gik over til dem, lå de og var dehydrerede. Flere af fårene rystede lagde jeg efterfølgende mærke til, og de ligesom hakkede i det, når de prøvede at sige Mææh. Jeg ringede til politiet og sagde de skulle komme da der var får der rendte rundt udenfor indhegningen, plus det vanrøgt jeg havde set. Politidamen i telefonen svarer, at de kom når de havde tid, men der var jo ting der var vigtigere, f.eks. trafikuheld, hvilket jeg sagde også hurtigt kunne ske her.

Man skal læse teksten for at forstå billederne. Her er blandt andet det omtalte døde lam. Hvor længe lam og får været der sammen og hvem der har sat dem sammen, er ikke helt klart for min kilde. Muligvis politi og/eller dyrlæge. Knoglerne er får der er brændt af. Fårene træder også i de grimer der er vokset ind i deres pels. Politiet kom dagen efter og skød nogle af de får som havde det meget dårligt.


får linderupvej brian

Jeg ringede til Dyrenes Beskyttelse og kredsformanden kom og tilså stedet, og sagde det ikke var første gang denne fåreavler havde fået bøder og anmeldelser. Den seneste var en dom fra den 3. Maj 2012, hvor avleren havde fået en dom for vanrøgt og manglende indhegning på i alt 55.000 kr. Dommeren havde ment det var en passende straf, idet sagen havde taget 2 år, til trods for, at der ligger 10 anmeldelser mod ham og det er tydeligt at se, at manden ikke skal eje dyr.

Fåreavleren ankommer til stedet, og det eneste jeg fik sagt, var ”hvorfor har dine dyr hverken mad eller drikke?” Han kigger bare på mig siger intet. Der er kommet en dame (Vi kalder hende P) til stedet der bor i nærheden, som tit og ofte har været på stedet, da hun synes det var synd for fårene, men fåreavleren får sagt til ham fra Dyrenes Beskyttelse, at han skulle smutte og han ikke måtte være på stedet. Fåreavleren render nu rundt og giver fårene en klump hø og vand. Jeg bliver efter 3 timer nødt til at køre til Skibby, da jeg i forvejen var alt for sent til et møde, men kvinden P lovede mig, at hun vil blive der til politiet ville ankomme.

Politiet ankommer.
P fortæller senere, at politiet kom og tog billeder, og ligeså hurtigt de kom, ville de til at køre igen. P holdt fast i, at de skulle tjekke de får på der lå på markerne, det gjorde de, og 2 af fårene kom ind i den tilhørende meget forfaldne lade der var, da de var meget syge. Hvis P ikke havde holdt fast i det, ja så var de kørt igen.

Jeg får så et opkald fra P, da jeg køre fra Skibby, som siger at han ofte brænder dyr af og hun var i tvivl om, om han gjorde det imens de var levende. Da jeg igen passerer gården, ser jeg 3 bål og fåreavlerens bil samt en anden rød bil på stedet. Jeg bliver ringet op af nogle andre, som siger de nu har tilkaldt politiet, idet han er begyndt at brænde dyr af (slette spor).

Politiet ankommer igen, og tager billeder af de bål han havde tændt og de kører igen. Nu tager den kvinde som ejer den røde bil, mere hø på bålet og de begynder at tage flere dyr på bålet! Politiet ankommer igen og så bliver brandvæsnet tilkaldt og de kommer så.

Jeg fik bekræftet kl. 01. sammen nat af vagthavende fra Nordsjællands politi at den var god nok – at det var dyr de havde brændt af.
Jeg havde kontaktet flere medier og Ekstra Bladet dækkede historien. De havde fået en udtalelse fra fåreavleren, hvori han siger, at det var fåreskind og skrald han brændte af!Han udtaler dette, nu hvor politiet havde sagt det var får han brændte af og os som var der, har billeder af, at det bestemt ikke kun var skind der lå på det bål, men masser af knogler.

Jeg finder også ud af, at han render rundt til pizzeriaer og prøver at få solgt sit kød. Han siger han har over 2000 får i Nordsjælland og masser af kunder i København. Har selv mødt ham engang, hvor han sagde han havde over 2000 får og jeg ved han har rigtig mange, idet han både har i Jægerspris, Frederikssund og Halsnæs. Han har rent faktisk en industri af får, men er blot angivet som hobbylandmand til 14 får!

Hvordan kan det være, at ingen myndigheder er grebet ind? Der skal føres dyrelægetilsyn med de dyr, Skat skal indover og, hvor bliver de slagtet og hvor bliver de solgt??? Er det så let i Dagens Danmark at snyde og have dyr på denne måde? Han har været i myndighedernes søgelys igennem retssager osv., hvorfor har han stadig så mange dyr og hvorfor må han blive ved med at vanrøgte og sælge syge dyr?

Der er flere personer der ikke er nævnt her frygt for Fåravleren, så har valgt at undlade dem.

Mvh en dyreven.
(Jeg kender vedkommendes identitet, men på grund af avlerens mulige dårlige temperament, har jeg valgt at acceptere at vedkommende er anonym i indlægget – Kira. )
Kommentarer er velkomne.

90 kommentarer

 • naja

  Nu er det her et gammelt indlæg, men han er igang i hillerød nu. Han får en politianmeldelse(igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • steen vesterager

  hej kira
  har læst din beskrivelse af dyrenishandling på nettet
  nu er han flyttet til Ledøje – nærmere nybøllevej 21 – på en eng – 2765 smørum
  jeg har et tlf nr. som hvis det ellers er lovligt kan offentliggøres så han kan tæppebombes med opringninger fra alle og enhver – ved ikke om det er lovligt men jeg kunne godt tænke mig at få ham stoppet
  han er 8 oktober d.å. idømt 20 dages betinget fængsel med to års prøvetid samt frakendt retten til at have husdyrhold i fem år. han har sikkert anket dommen og så kan der gå år før sagen berammes – imens lider dyrene stadig
  her går dyrene uden friskt vand og går ud af hegning og græsser mest på naboens og min kornmark. enkelte dyr halter og mange har tydelige tegn på angreb af orm.
  kan vi oprette en ny demomstrations gruppe
  jeg er ikke verdensmester i dette medie men måske kan vi hjælpe hinanden
  håber at høre fra dig,
  denne mand må kunne stoppes på en eller anden måde
  ad andre kanaler – en fra Nordsjællands politi som jeg ikke kan navngive har oplyst at de er så trætte af ham at de kun venter på rette øjeblik til virkeligt at slå til. han er kendt i hele Nordsjællands politi

  steen vesterager
  22238300

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan så fortælle at han forsætter, i dag er han endnu en gang anmeldt, efter jeg fandt syge og døde får hos ham, ingen mad og drikke..
  Så denne syge mands person forsætter, han er ligeglad med de dyr!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Min mor og jeg har i dag brugt en time på at indfange løse får ved Lyngerupvej 50.. Vi snakkede med en nabo som siger at han måtte indfange dem tre gange i går.. Vi har snakket med politiet, flere gange, som nu lover at kigge på det, igen. Vi har ligeledes kontaktet Dyrenes Beskyttelse, som allerede har meldt ham til politiet (inden vi ringede!) Denne sag er desværre stadig aktuel :( Hvad der forbavser mig mest er at alle bare dytter af gederne og fræser videre.. End ikke da min mor og jeg rendte rundt på vejen sænkede folk farten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • j

  Fedt nok, Den nar (Brian) er gartner på min arbejdsplads. fuck et svin::

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  Min mand var forbi ejendommen idag og kunne fortælle at der var to bål på folden, han havde desværre ikke mulighed for at holde ind og se hvad der foregik. Men positivt så var alle fårene på folden og ikke på vejen idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milene…

  Det glæder mig så inderligt når folk fylder andre med løgn, i en grad så det er nemt at opklare ;O) For EJER af EJENDOMMEN har endnu IKKE været på stedet, han har vi kontakt til, og han opholder sig ikke på sjælland…
  Så om det er dig der har indfundet dig på gal ejendom, eller ikke har begreb om det du udtaler dig om, det må du selv vide bedst ;O)
  Brian Taarup hverken EJER eller har kontrakt på leje på ejendommen, så kom igen, men hold dig til sandheden!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milene

   Svar til Charlotte
   Ejer af EJENDOMMEN heder Ole og bor på Fyn. Han var herovre i 2-3 dage og var selv med til at besigtige fårene på hans ejendom den 20/6, så medmindre du har snakket med ham før den 20/6, så holder din påstand IKKE! Eller du er ikke opdateret!
   Så lige nu er det dig der lyver og beskylder mig for at lyve! Så kan du jo fylde enhver med løgn? Jeg kan kun sige at jeg har kendt Ole al den tid han har boet på ejendommen, hvor han hjalp os med herefordkvæg. Jeg kender også de fleste ejere gennem de 26-30 år jeg har boet i nærhenden!
   Tro endelig ikke at jeg holder hånden over Brian Taarup, for hvis fårene IKKE have været i orden, så er jeg af den type som finder en løsning, når nu Dyrenes Beskyttelse IKKE kan eller vil! Sorry den bemærkning får DB fra mig fordi de ikke ville hjælpe med 40 sommerhuskatte forrige år!
   Det ville være endt med 200-300 killinger på bare 1 år, og DB’s eneste råd var: De ældre mennesker skal BARE LADE VÆRE MED AT FODRE!
   Det kan godt være deres internater er overfyldte, men så kunne de have hjulpet med midler (ormekur, loppemiddel, neuralisering, transport) samt råd og vejledning! Både min mand og jeg var ødelagte, og slap heldigvis kun med småskrammer (det var kælne og søde katte, men ikke når de skulle have loppe og ormekur). Det lykkedes at bortformidle næsten 30 katte via Kattens Værn og Hillerød kattehjem, resten blev neutraliseret af Fr.sund dyreklinik med hjælp fra græske hunde og Dyrenes dag komite!
   Hvis du stadig tror jeg er fuld af løgn, så tjek op på mine oplysninger! Fr.sund avis bragte historien, desværre ikke TV.
   Jeg har ikke spurgt Ole om han har en kontrakt på udlejning af ejendommen, jeg ved kun at Brian som ejer fårerne, har lovet at rydde op på ejendommen sikkert mod af fårene græsser af. Deraf afbrænding af gammel ragelse. Som alle sikkert har bemærket så flød det med gammel ragelse allerede INDEN fårene ankom!
   Jeg vil tro at bygningerne skal rives ned inden der igen skal bo nogen der, deraf det faldefærdige udseende!
   Hvis du stadig ikke tror mig, så må du jo få email adressen af Kira som ejer denne side eller skrive dit telefon nr eller email, så vi kan få bekræftiget hvem af os som har det rigtige nummer på Ole som EJER EJENDOMMEN og om han rent faktisk var der sammen med mig den 20/6!
   Mange hilsner Milene (som stadig ved noget om får og er gode venner med Ole som ejer ejendommen Lyngerupvej 50, og ikke har noget med fårene at gøre udover vi har tilset dem efter al denne ballade). Ole’s råd er: Lad nu politi og mydigheder gøre deres arbejde det er det vi betaler skat til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milene

  Klap nu lige hesten og kom vand på bålet! LÆS NYT OM SAGEN:
  Jeg er den seneste tid blevet kimet ned om løse får og tvivlsspørgsmål om fårene på Lyngerupvej i Jægerspris, da jeg selv har får i nærheden.
  Jeg har sammen med ejer af EJENDOMMEN og min mand besigtet fårerne i dag den 20/6-12 på Lyngerupvej og her var INTET at komme efter, Der var vand, foder og hegnet var repareret. Kun et enkelt får havde dårlig mave (kan være for meget foder eller orm). Ingen af fårene/lam var tynde eller udmagrede!
  Og her ved vi hvad vi snakker om, da vi selv har får ( i 15 år) og har lært at bedømme huld.
  For ukyndige ser mange af de uklippede får forfærdelige ud, da vi er helt enige om at de skal klippes, MEN det har været et vådt og koldt forår, selv er mine egne først lige blevet klippet, da den sidste først har læmmet nu (sent) og det har været alt for koldt.
  Der kan sagtens forekomme sygdom blandt ens får hvor nogle dør eller må aflives. Selv har jeg haft syge får i år, hvor dyrlæge måtte tilkaldes (på en søndag), lige meget selv efter behandling og 3 gange dyrlæge efterfølgende døde der 3 får. Jeg blev 5000 kr fattigere til ingen verdens nytte, dyrlægerne er lige så dyre som tandlæger! Så når landmænd selv klarer aflivning eller nødslagtning har jeg fuld forstående, så længe det sker humant.
  Jeg kan bekræfte at det var skind som blev brændt, da ejeren af ejendommen havde nogle gamle mohair skind fra får/geder som skulle ryddes fra laden! Det er muligt at der har været slagteaffald iblandet (eller døde får) siden der er fundet knogler, det kan jeg ikke sige noget om, men det er da utroligt som en fjer kan blive til at han brænder levende får af!!!!!!!
  Så klap nu hesten og giv manden fred! Politi og myndigheder er nu indblandet, så lad dem dømme hvis der er noget at dømme! Jeg ved også fra ejendommens ejer (som ikke bor der mere), at fåre-ejeren har lovet at rydde op på ejendommen, derfor er der sikket blevet brændt en masse affald af, som nok skulle have været kørt på genbrugspladsen, men lad politi og brandvæsen tage sig af det.
  Vi er helt enige om at bliver fårene ikke klippet eller givet ormekur så mister fåreejeren tilvækst og han er da godt dum hvis han mister indtjening den vej, da den smule man kan tjene på fåre/lammekød ryger pga manglede vækst og trivelighed.
  Mange hilsner Milene (en fåre ejer i nærheden)

  Ps jeg tror ingen behøver at være bange for at købe pizza, da det ikke er lamme/fåre-kød som bliver brugt til en pizza!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej!
   Ja, altså. Han ved sådan set godt, at der bliver holdt øje med ham, så man må formode at han klemmer ballerne sammen.
   Jeg tror ikke du skal undervurdere alle herinde og sige, at der ikke er tale om problemer, når både politi og dyreværn har været inde over og mener noget andet.
   Men tak for din kommentar og jeg håber du har ret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Vi har politi til os mennesker, hvis vi er i nød ..Men hvem tar sig af dyr, når de har brug for hjælp??? Åbenbart ikke vores politi eller regeringen…:-( Man høre så tit, at dyr bliver misrøgtet, og lever under kummerlige forhold, og der bliver intet gjordt… Hvornår høre det op? Hvornår vågner folk op..og ser at dyr er ligeså vigtige som os mennesker, og skal behandles med RESPEKT, KÆRLIGHED OG OMSORG… Så ind med DYREPOLITI!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Her er der mere om sagen http://politirapporten.nu/?p=1823

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Dyrepolitak TAK, kæmpebøder for vanrøgt og mishandling TAK, evt fængselstraf i grove tilfælde som her TAK, og endelig total forbud mod dyrehold hvis vanrøgt eller mishandling tidligere har fundet sted.

  Har simpelthen ikke ord, der kan beskrive en person der kan opføre sig sådan over for et levende væsen.
  FØJ FOR POKKER :’-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var på stedet igår, fra ca kl 15.30 og nogle timer frem, vi var der blandt andet mens dyrlægen var til stede, og aldrig har jeg ærget mig så meget over at mennesker havde for meget hjerte, og gav dyrene mad og vand… for dette er jo årsagen til at der ikke blev gjort mere ved den sag..
  Dyrlægen Line Grønkjær fra Dyrlægegruppen Laugø ApS i Helsinge, gav det lam der lå væk fra de andre, smertestillende og penicillin og mente at der ikke var meget at komme efter, da dyrene “så velnærede” ud?????
  Hvordan man så end kan vurdere dette, med alt den flere år gamle uld, der er snøret sammen af lort, urin, mudder og andet godt fra ejendommen, hvilket ikke siger så lidt!!!???
  Vi har idag været på Linnerupvej – på engstykket Brian har lejet af Frederikssund kommune, der var forholdene faktisk stort set lige så grelle for dyrenes vedkommende… Dem der havde det bedst på den fold, var vidst de får der ENGANG HAVDE VÆRET, som nu kun lå tilbage som kranier og andre benstykker og pels… for DE har da i det mindste fået FRED for Brian Taarup…. Der var INTET vand i karet, flere af fårene havde så meget lort i pelsen lige under endetarmen, at de UMULIGT kan komme af med afføringen… Et får med lam, lå og hev efter luft, med en uldpragt så stor som en eskimo havde misundt den!!!
  BRIAN TAARUP skal stoppes NU!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Husk nu at tage billeder. Tak for opdateringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er taget masser af billeder…
   Som bla er smidt op på facebook, da det handler om at flest muligt skal vide hvad der foregår i Brians dyrehold!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skriv venligst under..Vi skal vække nogle politikere..!!!

  http://www.skrivunder.net/stop_faravler_brian_taarup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit hjerte græder!
  Jeg kan slet ikke forstå at nogen vil udsætte små uskyldige dyr for sådan noget. Det kan man da ikke!! Hvad er det for nogen mennesker? Og hvorfor gør politiet ikke noget? For mig har dyr lige så stor værdi som mennesker, og de skal behandles med respekt og kærlighed. Men politiet negliserer dyrene.
  Jeg opdagede engang nogen der kørte rundt med en stor ko bag en transporter (W). Jeg ringede til Roskilde politi, og politimanden grinede blot af mig og sagde: “Det må da da selv om. Hvis de har lyst til at få lort i bilen, må de da selv om det.”
  Hvad er det for en verden vi lever i? DYREPOLITI I DK NU! Og jeg tager med glæde selv uddannelse og kæmper for de kære dyr.

  Tak for din side og din kamp Kira :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  det er dælme da utroligt at folk ikk ka finde ud af hvordan man ska behandle sine dyr . Mener satme han ska behandles som han behandler sine dyr , det grimme svin . Håber virkelig der blir taget hånd om de sager , og så synes jeg der burde være et dyrepoliti som i feks USA og Skotland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne T.

  Har selv for snart 15 år siden boet på landet, og ved at mange fåreavler kun havde deres dyr for at sælge deres får til pizzariaer og som kebab, og hvis vi bliver ved med at købe denne mad, så er vi selv med til at støtte en industri som ingen offentlige instanser i DK vil tage sig af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Jørgensen

  Har jeg ikke ret i at vi har lovhjemmel, som gør at dette ikke er tilladt? Skulle kredsdyrlægen ikke have været tilkaldt? (har ikke læst alle indlæg, så undskyld hvis det står der allerede et sted).
  Jeg er rystet over den ligegyldighed vi viser andre levende væsener. Og lad dette også være en reminder om KUN at spise økologisk kød, hvis du spiser kød – så er du sikker på ikke at være med til at støtte respektløs udnyttelse af dyr. For selvom dette her er forfærdeligt og ikke tilladt, så tilladder vi jo og accepterer fx svineproduktion, hvor dyrene heller ikke har det for godt – og burægsproduktion osv. osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • derfor!

   Hold da kæft med dig og din økologi, der er mange landmænd der sagtens kan passe sine dyr i et konventionelt landbrug.
   du har tydeligvis aldrig været med rundt i staldene og set hvordan dyrene i virkeligheden har det fremfor hvordan de har det i din økologi karmafis af en tro!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Sikke da en tone! At svine til fordi man møder en anden holdning, viser mangel på saglige argumenter og desuden en udemokratisk opførsel.

   Der er ingen tvivl om, at der er problemer med dyrevelfærden. Der er stor pattegrisdødelighed, fordi grisene føder flere pattegrise end de har patter til. 99 pct af de danske grise halekuperet, hvilket er ulovligt. Derudover er der masser af eksempler på slagskader. Det skal ikke selvfølgelig udelukke, at der stadig er produktioner, hvor landmanden passer ordentligt på dyrene. Men hvordan skal den almindelige forbruger kunne vurdere dette, når det ikke ligefrem står på embalagen om dyrene er blevet skidt behandlet. Men vil man være sikker på at grisene har haft et så godt et liv som muligt, kan man med fordel købe kød med mærket økologisk el. anbefalet af dyrenes beskyttelse.
   Det handler om penge og vækst. Men her mener jeg netop, at dyrevelfærd betaler sig. De danske svineproducenter kan alligevel ikke gøre det biligst, så burde i stedet gøre noget ekstra som at satse på f.eks. dyrevelfærd som konkurrenceparameter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Jørgensen

   Kommentar til “Derfor!”
   Jeg ville ønske at det ikke kun er økologisk “fremstillet” kød, som faktisk stiller krav til dyrevelfærd. Der er nogle som er imod økologi, ikke pga. dyrevelfærden, men pga. “politikken” i det. Hvorfor skal disse mennesker ikke have lov til at købe kød, der er produceret på en måde så det er ok i forhold til dyrevelfærd? Ganske få steder og landbrug satser på dyrevelfærd – men det er et brogtet marked – og som reglerne er nu kan man desværre kun være sikker på at det er forsvarligt i forhold til dyrevelfærd, hvis kødet er økologisk produceret. Derfor – vil jeg til hver en tid – altid gøre opmærksom på dette – ligesom jeg selv vil købe fortrinsvist økologisk. Og du må så gøre hvad du føler er rigtigt for dig og din karma :)
   Og til anonym: tak for din udmærkede uddybende forklaring :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hejsa alle i kære dyrevenlige folk..
  Fantastisk I for sådan en sag frem i lyset så folk bliver mindet om den altså ligger der – håber inderligt på en meget hård bøde, lang straf, og ikke mindst en pinefuld handling med ham.. Føj siger jeg bare håber han har en grim smag i munden.. Stemmer virkelig for et godt dyrepoliti her i Danmark det er meget tiltrængt..
  Ind i kampen Danmark.. Frygtelig sag, og grim læsning…
  Er stort og glad dyremenneske så bliver så harm og ked når nogen kan behandle dyr så grusomt, de vælger trods alt ikke selv hvordan deres liv skal være og hvor henne og i hvilke hænder!
  Hvis der kommer mail rund, underskrift indsamling osv rundt er jeg med på den, deler gerne på sms/ facebook.. Har desværre ikke mulighed for møde op personligt eller som sådan holde øje med ham!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  NU har jeg det dårligt!!!!

  DENNE MAND ER MIN NABO! Han har FLERE gange haft lam med hjem i kasser, som stod ude i FROSTVEJRET og græd!!! Jeg har flere gange haft banket på og spurgt om de ikke skulle ind, og så hentede han dem selvfølgelig ind..

  FUCK jeg er sur nu!!!! VIDSTE DET BARE! Sådan en idiot. Han skulle ha samme tur selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja hernvig

  Jeg bor i Jægerspris og er så forfærdet over den usle idiot.
  Jeg vil meget gerne møde op i morgen kl 14, med jer andre der har tænkt dette. Er der en der kan kontakte mig på facebook eller pr. mail : katjahernvig@gmail.com med den præcise adresse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma Harryson

  Jeg forstår ikke at det skal være så svært at få et dyrepoliti!!! Det er der stor succes med i både USA, England og Syd Afrika. Danmark kalder sig for et “dyre venligt” land, men det har jeg svært ved at tro, da jeg selv har tre katte der har været udsat for traume, vanrøgt og vold. Jeg har været frivillig på et katte internat og har set hvad folk udsætter sit kæledyr for, det er noget svineri, de mennesker skulle få samme behandling.
  Et dyreliv er ligeså vigtigt som et menneske liv, et liv er et liv.
  Ud fra det jeg læser er endnu et tegn på hvor dårligt et system vi såkaldt har, når det kommer til dyr velfærd.
  Denne historie samt andre skal frem i lyset og det er på tide alle dyre elskere står sammen og forlanger at der bliver gjort noget for de stakkels dyr. De kan ikke selv bede om hjælp vi må derfor være deres stemme og forsvare dem.
  Der bliver alt for mange dyr aflivet, der ikke bør aflives da man mener de ikke bliver gode nok, men men kære venner giv dem kærlighed og vis du tror på dem, tro mig du får så meget igen, igen refererer jeg til mine tre engle. Alle skulle aflives man gad ikke bruge tid på dem, de var mærkelige og de var “unormale”. Jeg kan bare sige en ting, jeg ville ikke leve uden dem og selvom det aldrig var meningen at have tre katte så har jeg aldrig fortrudt at jeg reddede dem og de blev en del af vores familie.
  Jeg bruger meget min facebook til at bringe disse historier frem i lyset.
  Jeg er klar til kamp om at få et dyre politi:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   det kan nærmest ikke siges bedre. er så enig og håber meget snart på et dyrepoliti. jeg siger gerne mit job op for at blive en del af staben!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang ser vi konsekvensen af slap håndtering af lovgivningen. Levende dyr er ofre, og myndighederne gør intet for at stoppe dem. Skal vi virkelig acceptere at leve i et samfund, hvor griske mennesker kan mishandle dyr, blot for ussel mammon, uden at nogen griber ind? Jeg vil opfordre alle, der kan, om at stimle sammen i morgen og lave en stor protest-event for at vise politikerne, at vi ikke vil acceptere, at dyr bliver behandlet på den måde i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Hvad nummer er det på den vej? Altså hvad er adressen? En eller anden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Hvor er I gode!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  En update
  jeg var forbi i dag da jeg skulle til fr.værk og lagde mærke til på vej mod fr.værk at deres græs areal er udvidet så de kan gå helt oppe ved grården og græssen.
  Men på vej hjem igen så jeg der holdt brændvæsen og politi da han har gang i et bål igen, kunne desværre ikke køre der ind og prikke til politiet da jeg havde barn med igen i bilen desværre. men kunne se de stod og snakkede og det så ikke ud til brandvæsnet gjorde tegn til slukning men man kan jo håbe politiet der var der i dag har haft åbnet øjene g gør noget ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne veileborg

   Imorgen søndag den 17 juni er nogle stykker som møder op på ejendommen( Lyngerupvej) for at sætte banner op. Vi er der kl 14.00 og vil gøre et forsøg via banner at få en gang i sagen om de vanrøgtede får. Har man lyst til at møde op så tá meget gerne vand med til fårene. Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Han har brændt bål af igen i dag ja og hans kæreste har holdt et får i benene imens han har skået hovedet af den:-/..Ganske enkelt syge i hovedet . Derfor har politiet og brandbiler været der op til flere gange i dag-

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petersen

  Hejsa

  Ved I hvem der ejer jorden de får/lam går på, på Linderupvej i Frederikssund? Og har i kontakte dem der ejer jorden?
  I de papir jeg har fundet på det stykke jorden står der “Ejendommen benyttes til (Ubebygget areal “IKKE LANDBRUGSAREAL”) og man må da sige det er landbrug han har med alle de får/lam eller hvad??? Dem der lejer jorden ud har vel også et ansvar for hvad der sker på grunden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja, ved godt hvem der ejer gården.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Petersen

   Jorden på Linderupvej i Frederikssund ejes af Frederikssund kommune. Jeg har rettet hendvendelse flere gange til Teknisk forvaltning og jeg er også mødt op personligt. Fik af vide at Brian Taarup Larsen som ejer fårene var blevet opsagt med 1 års opsigelse. Dvs. at han skulle være væk i april 2012. Eftersom der stadig går får dernede rettede jeg henvendelse igen og fik afvide at han nu skulle være ude maj 2013!?

   Jeg har truet dem med pressen og gjort dem opmærksom på at de lejer jord ud til en dyremishandler men han er der stadig… :0(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Petersen

   Var forbi Linderupvej torsdag aften og der var næsten ikke noget vand til dyrene, kun noget brunt vand i bunden. Kørte så derned igen fredag efter arbejde, og så at der slet ikke var noget vand. Ringede til 1812, de sendte en derned og hun ringede så til mig senere. Hun fortalte mig, hvis hegnet var trådt ned til åen så de kunne gå derned og drikke, var det lovligt, det havde han rettens ord for, men hvem fanden kan se om hegnet er trådt ned når græsset er højt??? Man må jo ikke gå derind og se efter, det måtte hun heller ikke. De så ud til at have det ok på lang afstand, så om det er den samme person der stadig har får/lam på Linderupvej var hun i tvivl om. Hvorfor FANDEN skal det være så svært at hjælpe dyr i dagens Danmark??????? Hvor bliver man bare trist, ked og dårlig over det :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Føj hvor er det dog klamt! Jeg forstår virkelig ikke, at sådan nogle mennesker kan leve med sig selv. Det er jo fuldstændig grotesk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er super glad for din side Kira, og synes denne sag med fårene er interessant. Selvfølgelig er det forfærdeligt. Min familie og jeg kører til til frederikssund/jægerspris, og må indrømme at jeg aldrig har set løse får osv. Men vi drejer også inden vi når op til den gård hvor han har sine forsømte får. Er det muligt at få at vide hvor præcis det er, og hvordan gården ser ud? Fordi jeg vil meget gerne være med til at sikre mig og køre forbi og tjekke at fårene har vand og mad. Og når jeg kommer dertil og ser det, skal jeg da heller ikke udelukke at jeg vil ringe og belaste politien med sagen. Hvis de får nok henvendelser om samme sag, må de jo tag hånd om den og indse at der er vandrøgt og gøre noget ved det. Hvad fa…. har vi ellers politi til.. Men ja, IND med dyrepoliti og UD med dyremishandlere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej med dig!
   Skriv til os@dkira.com så sender jeg din mail videre, Nanna.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Så kan du få adressen, jeg ved nemlig ikke hvad den er præcis. Men måske er der nogen herinde der vil give dig den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Det er den gård hvor det halve er faldet sammen på en ene længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Jeg har idag lige set de skrækkelige billeder af dyrene, jeg forstår ikke at denne mand kan blive ved med at have dyr, hmm, jeg går meget ind for dyrepoliti som de har i Amerika, så vil dette her blive standset, jeg forstår slet ikke at oofentligheden er total blink, ved godt politi osv har været der, jammen så for pokker få dem fjernet fra den mand og ikke bare køre igen efter man har taget billeder, så vågn dog op og få dette her standset, det er trods alt levende væsener man har med at gøre .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Måske vi skulle slå os sammen og tage der ned og hjælpe fårene og blokere ham så han ikke kan komme ind og så kontakte ekstra bladet bt osv som kan komme og filme mm. jeg bor ikke så langt væk og mit hjerte græder hvergang jeg desværre skal køre forbi. undrede mig også over de gik på marken ved siden af indhegningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • belinda

  jeg er ikke i tvil om hvad jeg ville gøre, da jeg ikke kan klare folk der ikke passe på de dyr de anskaffer sig. da dyret ikke har noget valg. og vil heller selv have en dom på mig end at se dyr lide. jeg er ellers ikke noget voldlig person man kan ikke have det… jeg ville lade ham leve under de samme forhold som han giver sige dyr, så kan det være han fatte det… undskyld men kan ik have det :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annasofie

  Jeg synes vi alle skal gå sammen, vi skal gå til myndighederne og skat og høre hvorfor de ikke har gjort noget og at de skal få øjnene op for hvad der sker jeg er uddannet dyrepasser inden for lanbrug og jeg ved hvordan for skal passes og plejes klippes og klippe hove, hvordan deres udendørs liv skal være såvel inden for jeg er villig til at gøre alt i denne sag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes slet ikke dette er i orden. Skal i bruge min underskrift eller kan bruge anden form for hjælp fra mig, så sig endelig til… Os der ved hvordan dyr skal behandles må holde sammen, for det er godt nok ikke alle der ved det.. Og denne mand er bestemt én af dem. Hvis man er voksen nok til at anskaffe sig dyr, må man også være voksen nok til at vide hvordan de skal behandles. – Jeg håber i når ud til så mange mennesker som muligt med denne sag, og så håber jeg manden får forebud for at må eje dyr fremover, for det ved han tydeligvis ikke hvordan man gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannie

  Den mand skal virkelig ikke have lov overhovedet at eje nogen dyr.. :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er både rystet og forfærdet…
  Jeg er én af dem der i flere omgange har anmeldt fåreavleren som hedder Brian Taarup. Han har får nede på Linderupvej i Frederikssund der i de sidste 2 år har gået under lignedne forehold som beskrevet ovenover. Jeg har anmeldt ham til både politi og Dyrenes Beskyttelse og det har været en KAMP uden lige at få begge parter til at gøre noget ved problemet.
  Jeg blev i april indkaldt som vidne i retsagen mod Brian Taarup og jeg troede det var slut da jeg så at han havde flyttet de fleste får fra Linderupvej… Lige indtil jeg mødte hans bil på Lyngerupvej og så den køre ind på en forladt ejendom med en masse vanrøgtet får. Jeg var græde færdig og ringede straks til politiet og fortalte hvor han nu befandt sig… Jeg orker ikke mere… Er tyndslidt, modløs og helt færdig over at det hele fortsætter uden at der er en konsekvens for den sindsyge mand.
  Håber at nogen derude har kræfter til at forsætte. Jeg har ikke efter 2 år med søvnløse nætter og billeder af døde, vanrøgtet får på nethinden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Skjold

   Er bange for at sådan et fjols kun forstår det sprog jeg tolker han selv bruger…. han burde få besøg af nogle brede fyre, der ik gik før de havde efterladt et varigt minde. *knurrer*…Og dét er jeg ik ked af at sige !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Bech

  Jeg har tit kørt forbi og synes at det så mærkeligt ud.. men har aldrig set dem gå løs på den måde..Godt klaret Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Wow…
  Er virkelig i chok over denne behandling af dyr. Desværre er det ikke kun får men også heste, grise og hunde, det desværre går ud over.
  Jeg synes det er fantastisk at folk som jer har gjort andre (måske uvidende om dyrs forhold i DK) opmærksom på at dette kan ske, og at det faktisk kunne ske på den gård nærliggende en selv.
  Jeg synes det er en pligt at melde sådan en skændsel og synes der er gjort et super flot stykke arbejde. Desværre lyder det lidt som om politiet faktisk er ret så ligeglade, for de har jo andre ting at se til. – som i visse tilfælde faktisk lyder ret så ligegyldigt i mine ører.

  Alt dette i ovenstående artikel har ihvertfald gjort at jeg også tør at stoppe en sådan situation, hvis jeg skulle løbe ind i den. Desværre er mange mennesker konfliktsky og håber et eller andet sted at andre vil tage sig af det, men tænk hvis alle tænker sådan! – Hvem skal så gøre de uansvarlige mennesker opmærksomme på at det de gør er helt og aldeles forkert!?

  Til sidst; SUPER flot arbejde! Gid andre må handle som jer!! (Jeg vil ihvertfald gøre mit bedste!) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Could be the best thing to do is to give the breeder identity, peer pressure is a bitch, because the shit brick (breeder), sooner or later he will correct his self, and do the right thing

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  har kun en ting at sige det er svineri. Godt der endelig bliver taget fat i sagen! Min mand og jeg har også før anmeldt denne mand, men uden den store virkning.
  En overgang overvejede vi sågar at prøve at købe ham ud af stedet bare får at kunne overtage hans får og lam og derved hjælpe dem.. Men det var drømmetænkning..
  Hvis der kommer en mail man kan kopiere sender vi begge en afsted med det samme og sender den gerne rundt på facebook, så vi kan få ham stoppet. En sådan mand skal ikke have lov til at have nogen former for dyr.

  Hilsen nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Nielsen

  Dejligt der findes dyreelskere i Danmark.Vi er jo ellers gode nok til at efterligne Amerika, så et Dyrepoliti i Danmark må da snart komme på dagsordenen. Alt med dyr er en lang sej kamp, godt der er sådan en som dig Kira der tales dyrenes sag, vi er mange der støtter op om dyrene, men det hjælper når mennesker som dig råber op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi snakker konstant menneskelig velfærd – Men aldrig dyrevelfærd. Det er jo tydeligt at se, hvor let det er at mishandle og vanrøgte dyr – Og ovenihatten bare få en bøde, og så fortsætte.

  For mange år siden forsøgte jeg at kontakte DB i forhold til vanrøgtning af to ponyer. De reagerede ved at sige, at jeg kun var femten år gammel og derved ikke kunne bedømme om det rent faktisk VAR vanrøgt eller ej. Derefter kontaktede jeg Axel fra Alle Dyrs Ret, han kom ud og var dybt chokeret, men der skete ligesom heller ikke meget der… Et par måneder senere var den ene pony død af sig selv… Men der skal åbenbart være HELT døde dyr, før der er tale om mishandling. Grotesk, og burde slet ikke finde sted i et land som Danmark…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petersen

  Hejsa
  Håber sgu der vil blive gjort noget ved svinet nu hvor en kendt person træder frem. Jeg har mange gange ringet til politiet ang. de får på Linderupvej i Frederikssund ,fordi der ingen vand var til dem, og flere af får/lammene var sluppet ud af indhegningen, eller var bundet fast til en busk ude ved vejen og de små lam løb rundt ved deres mor, hvor bilerne kørt og ikke langt derfra er der en meget trafikeret vej. Vi har også indfanget vædderen fordi den var sluppet fri , og sat den ind i en indhegning med en spand vand, og givet de andre får/lam vand for det var der jo ikke noget af. Man er jo nervøs for de bliver kørt ned (Man havde mest lyst til bare at lade dem løbe sin vej, så de kunne få deres frihed og et bedre liv). Man er jo nervøs for de bliver kørt ned . Han er et arrogant svin ham der har dem, kender mange der har været tæt på at ryge i flæsket på ham, eller hvor han har stået og truet folk. Har flere gange ringet til politiet ang. svinet og stået og ventet et par timer på de skulle komme, men de kom ikke så er gået igen med mine hunde. Jeg håber og X finger for der sker noget med det svin, at han får taget rettet til at have dyr og en fængsel straf på et par år og så en kæmpe bøde han kan mærke. Før forstår han det ikke.
  Tror forresten ikke de får er blevet klippet i flere år, har endnu ikke set dem været klippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hvor længe siden er det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Petersen

   Har lige været en smut nede forbi Linderupvej i Frederikssund hvor de stakkels får/lam er. Der var ikke noget vand til de ca.15 får/lam der var i indhegningen. Man bliver sgu så trist og ked når man ser det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det jeg skrev om , hvor vi har billeder det var sidste år. Har ikke ville gå derned for bliver sgu så ked når man ser idioten behandler sine dyr på den måde, og man ikke kan gøre en skid ;-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Petersen: Gider du kontakte mig selskabet@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Tak for opdatering!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Bremholm

  Endnu et hårrejsende eksempel. Jeg er så rystet, og dårlig! Der findes åbenbart mennesker med så lidt indlevelsesevne og empati i sig, at de kan finde på den slags. Men penge kan jo få det værste op i folk. Og så er jeg (endnu en gang) skuffet over myndighedernes svigt. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan man kan tillade en ejer, som tydelig vis ikke egner sig til at holde dyr, at fortsætte med at holde dyr som skruen uden ende. Bøder er jo, navnligt når der er forretning i det, ikke nok til at få det stoppet. Dyr betragtes jo nærmest som planter eller forbrugsgenstande. Måske ikke så underligt igen, at den slags forekommer i Danmark anno 2012….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg bliver helt dårlig over at erfare den slags – men godt at det kommer frem og at der er mennesker som handler på det! Den sag ville sikkert aldrig have nået til mine ører, hvis det ikke var fordi der er nogle kvikke og vågne mennesker til som har handlet på dette. Tak til Jer! Men en rystende sag! Jeg forstår slet ikke, hvordan man kan være så totalt foruden indlevelsesevne og empati, at man kan få sig selv til det der. Men penge kan jo få det værste op i folk.
  Jeg er også (endnu en gang) skuffet over myndighedernes svigt. Det er ikke første gang man hører om vanrøgtede dyr, hvor ejeren fortsætter med at holde dyr som skruen uden ende. Man takseres med bøder. Dyr betragtes nærmest som planter eller andet affald. Når det ikke er mere bekostningsfuldt at vanrøgte/mishandle dyr, er det måske ikke så ufatteligt igen, at sådan noget kan foregå i et land som Danmark anno 2012….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  har været forbi derude igen i dag og de går stadigvæk derinde og ser ikke ud til at have det godt desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-lotte Sørensen

  At de dyr skal leve under så barbariske og ukærlige forhold er bare helt og aldeles uacceptable. Vi skal snarest muligt have et dyreværnspoliti. jeg håber at mange flere vil give partiet Fokus en underskrift, så Christian H. Hansen kan stille op til folketinget for jeg kender ærlig talt ikke på nuværende tidspunkt til andre end ham, som vil tage dyrevelfærd seriøst og oprette et dyreværnspoliti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ja jeg kan kun sige at DET DER er død sygt. Jeg forstår ikke det kan være tilladt at man kan behandle dyr på den måde uden at der bliver gjort noget ved det. Ja det kan godt være det bare er mig men dyrene har ikke selv valgt at leve sådan. Og i Danmark siger de det ik er tilladt nej men så må de sku også gøre noget ved det i stedet for det kan ik være rigtig der skal så meget til. Jeg syntes der skal være dyrvern i Danmark tror det er det der skal til for at undgå at det bliver kørt så langt
  Mvh kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Bliver rigtig vred på vores system i Danmark , har længe synes det er for dårligt der ikke er mere hjælp at hente når det gælder de søde dyr .. Der skal simpelthen være noget akut hjælp !! Det er rigtig dejligt at se alle de mennesker som støtter op om det her og bare især holder et øje
  Med dyrene har det godt i DK .. Men ham får avleren skulle sku have samme tur på bålet , også han har så mange straf bare sager , også han stadig må have får , eller han ikke sidder i fængsel .. Puhhaa det satme klamt der ikke er højere strafbart rammer omkring syr mishandling .. Der er så mange mishandlede dyr i dag , men hjælpen kommer når det er for sent , og det skal der gøres noget ved !!!!!! Vi må demotrer for vores holdning , hvis de kan demostre for mosker og jeg ved ik hvad ! Kan vi sku også stå ved vores holdninger og dyr velfærd i Danmark og flere resurser til dyr mishandling …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miccie Thorvald

  Sidder og er kvalmende ked af det – og har desværre ikke svært ved at forestille mig at hele systemet kan snydes når politiet tar så let på tingene….
  Hvad skal der mon til for at vi kan rejse det dyrepoliti og hvordan kan det være så svært at forstå for politikere…er de dummere end andre folks børn.
  Hvor må det ha været en skrækkelig oplevelse og rigtig grumt senere hen at få at vide hvordan han brænder de stakkels dyr…..han må være syg :(
  Jeg tænker at det nok er en god idé at få Alle dyr´s ret med ind over – har også hørt at han er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Frost

  Hvor er det skønt du deler historien, eller opmærksomheden… Hvor er det dog bare forfærdeligt at vi i et moderne og kløgtigt samfund som Danmark accepterer at vi, uden straf, kan behandle forsvarsløse dyr sådan.. Jeg græmmes. Du har ganske ret i, vi bør have et dyreværn som kan overtage politiets opgave, og vi bør have en langt strammere politik for hvordan vi behandler vores dyr!
  Hvad kan vi gøre sammen for at lægge pres på politikerne…? Jeg er sikker på at der både blandt befolkning og politikere er enighed for at noget må gøres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Hej Kira..
  Bor selv i Skibby og vil meget gerne høre nærmere om denne sag, da jeg selv har med dyreværnssager at gøre og vil gerne være obs på stedet, jeg er ikke helt sikker på det er samme sted som det jeg har fået en anmeldelse på, men det kan det næste kun være. Han skal stoppes og der skal holdes øje med ham.
  Hvordan kan jeg skrive til dig privat??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Vi har så meget brug for et dyreværns politi korps! Det er alt for nemt at vanrøgte dyr i Dk og det værste der kan ske er at de skal betale en sølle bøde! Kom nu ind i kampen DK!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Doktor

  Hej det er godt nok grim læsning, puha jeg får det helt dårligt, jeg har selv været Kredsformand i DB, så jeg kender godt til alt det.
  Har i overvejet ham fra ALE DYRS RET, han er kanont, jeg har selv haft ude til en dyrsærnsag, og han himmeler ikke før han får sin villige IDE ?
  Jeg kommer fra Halsnæs og har to i tankerne som det kunne være.
  Hvordan kan jeg komme i kontakt med dig/jer, kunne i skriver til min email ??
  Vh Dorte Doktor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Dorte. Tænker du Aksel? Det var en mulighed! Du kan sende din kontaktinfo til mig på os@dkira.com. Så kan jeg sende det videre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klamme, klamme stodder!

  Nogle mennesker, burde virkelig bare ikke have lov at indånde samme luft, som vores dejlige, uskyldige dyr!

  Jeg betragter mig selv, som en relativ hårdfør kvinde, det kan ikke længere ryste mig synderligt, når jeg læser om div. mord, overfald osv. (forstå mig ret), men sager med dyr, børn og ældre mennesker…det kan give mig tåre i øjenkrogen :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hold da op! Sikke en svinestreg! Og især også af politiet! Jeg synes, at jeg læser i tide og utide om politiets svigt i både små og store dyresager. Det er simpelthen for dårligt!

  For at få flere til at tage sig tid til at sende en protest til politiet på ovennævnte mail, tror jeg at det vil være en rigtig god ide, hvis du udarbejder en mail, som folk blot kan kopiere og derefter sende i eget navn. På den måde tror jeg, at flere får taget sig sammen og får en mail sendt. Men hvis man først skal sidde og bakse med formulering osv, så springer mange nok fra.

  Mange hilsner
  Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   God ide. Det burde jeg også gøre, men det kræver mere overskud og tid end jeg har pt :-(
   Men jeg tager gerne imod! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En utilfreds dyreven

  Hvor er det godt at der er nogen der har taget sig tid til at få den her sag frem i lyset og hvor er det dog ubehageligt at side og læse at der næsten intet er blevet gjordt. Har et stort håb om at der hurtigst muligt bliver gjort noget for at stoppe denne mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Har ikke ord for hvad jeg synes om ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

   Fy for f.. sœtte ham ud på en ødeø uden mad og vand. han kan få Politidirektøren som selskab

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan har du det?