jeg elsker mine nye...

stemning fra vip logen

Ja ja. Jeg er bare så pisse priviligeret. Jeg har den glæde at blive inviteret til koncerter i Hernings Jyske Bank Boxen, og denne gang var det Kanye & Jay Z der spillede. For det første, elsker jeg bare Herning. Folk er så smadder søde og imødekommende.
Derudover, så er der bare noget rigtig dejligt ved at koncerten er en oplevelse ud over det sædvanlige. (Parken kunne lære en del ved at være gæster her).Velkomstdrinks, middag, loge med fri bar og ikke mindst sammenkomst med mad og champagne i direktørens “hule” efterfølgende. Der er altid garanti for at møde folk man kender, eller stifte nye bekendtskaber. Ja, så er der lyden. Den fås ikke bedre. Det er virkelig en oplevelse at se koncerter i MCH.

:-)

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg elsker mine nye...