så er den her som lovet: fedtfattig sommer-dessert med Jell-O!

summer of love…og dumme marengs

Min sommer må gerne være marineret i god mad og masser af sol og kærlighed. Især mad. :-)
Jeg er i gang med at lave marengs, men jeg synes altså de får en underlig bismag af bagepulver. Hvad skal jeg gøre?
Jeg bruger ikke sukker og andre ting med sukker i. Det er som om æggehviderne faldt sammen af vanilie aromaen, og blev stive af bagepulveret, men da jeg tilsmagte dem, kunne jeg smage bi – smagen af bagepulveret. Er det normalt? Nogle marengs eksperter på linjen?

Mine marengs er uden kulhydrater: Sukrin, æggehvide, vanilie aroma (tror jeg, håber ikke de skvatter sammen, det gør de, når jeg bruger chokolade proteinpulver i “dejen”. )

5 kommentarer

 • […] summer of love…og dumme marengs […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella Okholm

  Har bl.a. brugt Mette Blomsterbergs opskrift nogle gange. Men der er rørsukker i. Ved ikk om det er noget?!
  Hilsen Gabriella Okholm (Fra Vilvorde)

  http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/uds1/20100212130813.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Gabriella
   Vilvorde…gode minder. Tak for tippet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna F.

  Jeg er ingenlunde ekspert, men har da et par idéer. Du kan evt. bruge lidt mindre og lade dem hvile længere tid inden du bager dem. Ellers kan du overveje at bruge et dryp blomsterhonning hvis det er tilladt i diæten. Alternativt plejer et nip salt at fjerne “bismagen” af bagepulveret. Ang. vaniliearomaen kan det betale sig at blande en smule af hviderne sammen med vaniliearomaen sammen og derefter vende det i resten af hviderne. Pøj pøj og sommerkram…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Gode tips og det vil jeg prøve. Dropper honning men salt og det andet lyder ret fornuftigt! Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så er den her som lovet: fedtfattig sommer-dessert med Jell-O!