konkurrence

x antal grunde til at træne hårdt

Jeg tænkte jeg lige ville give dig enten dårlig samvittighed eller god inspiration ved at poste min mening om hvorfor det (for mig) er vigtigt at træne hårdt. Det er det hvertfald blevet!

Se bedre ud nøgen
Tabe fedt
Bygge muskler
Blive stærkere

At træne hårdt er med til at give dig de resultater du vil have. Det måtte jeg lige minde mig selv om i dag, da jeg var træt. Nytter ikke at give op. Kæmp videre. Du vil blive glad for det efterfølgende.

Min mening er: Hvis du løfter lette vægte mange gange, gør du det på den nemme måde, og får ikke det optimale ud af din træning. Så hvorfor spilde tiden?

Når jeg siger mange gange, mener jeg at det er over 15 reps per sæt. Jeg synes alt mellem syv og 12 reps virker. Jeg går også nogen gange over 12, men ikke over 15. Så skal der mere vægt på. Jeg siger bare, det er min holdning. Ikke alle er enige og det er ikke alle det dutter for. For mig, skal det gøre nas og brænde ved alt mellem syv og 15. Ellers er der for lidt vægt på. Det skal gøre ondt for at gøre godt, hvis man som mig gerne vil have ovenstående.

Cardio en halv time her og der på løbebåndet er heller ikke nok, hvis du vil være stram og stærk :)

Tag eventuelt en times tid på crosstrainer i stedet, tre til fire gange om ugen hvis du ønsker at  sætte din forbrænding op. For endnu bedre resultater: Kombiner det med styrketræning eller anden form for træning.

 

Næste gang du er i træningscentret: Husk opvarmning inden du løfter vægte, og husk at hvis du sjusker med dine sæt, giver det ingen mening. Teknik og fokus på det område du træner betyder alt.

God træning!

8 kommentarer

 • Magnus Muus

  Pröv att köre 5×5..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Novak

  Tak for svar. Jeg er egentlig god til at spise proteinrig kost, men det kniber lidt med at få det gjort de der 5-6 gange om dagen, så derfor tror jeg proteinpulver er en rigtig god løsning for mig.

  Kom lige i tanke om et godt fif, jeg lige vil dele med dig. Rabarber! Der er ikke mange, der tænker over det, men det er faktisk en grøntsag og oveni købet en rigtig sund én af slagsen, så jeg laver ofte rabarbergrød af friske rabarber, vanilje essens og sødemiddel. Det er super godt, til hvis man har brug for noget sødt. Jeg kommer det nogengange ovenpå en blanding af skyr og A38. Så får man samtidig lidt protein :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Åh det er godt at høre! Jeg spiser nemlig også skyr med vanilie aroma. Rabarbar er slet ikke en dum ide! Tak for det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hey Kira
  Har fulgt din blog sporadisk den sidste tid, men er mere hooked når nu du blogger så meget om træning og kost:) Fantastisk udvikling du gennemgår – du er en inspiration for alle:)
  Har du planer om at stille op til Miss fitness eller lign….??:)
  Vh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Maria,
   Tak for det. Jeg stiller ikke op i noget, pt :-) Tak fordi du følger med og kom endelig med inputs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Kira,

  Tak for en god blog og for at dele dine træningsmål med os. Jeg er blevet inspireret, og er nu selv gået igang med at vægttræne hver anden dag. Oveni hatten har jeg bestilt en bøtte proteinpulver (Dymatize ISO 100 med vaniliesmag), som jeg vil bruge som måltidserstatning. Har ikke rigtigt erfaring med den slags, men hørte, at den er ideel, hvis man vil smide de sidste kilo og samtidig strammes op. Jeg vil høre, hvornår på dagen, du erstatter dine måltider med proteinpulver, og plejer du at drikke det, imens du træner?

  Keep up the good work!

  Mvh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Julie!
   Tak for din kommentar.
   Der er stadig kalorier i proteinpulver så hold det til to -tre gange om dagen med halvanden scoop i hver vil jeg mene. Det er meget forskelligt! Men hvis du holder en fornuftig kost ellers, men har svært ved at nå at spise de der 5-6 gange om dagen som man bør, hvis man gerne vil have forbrænding op, så er det en god erstatning synes jeg.
   Så tre almindelige måltider en små portioner af de sunde, og så lige to tre af dem imellem, i løbet af dagen. Morgen midt på dagen og senere hen på dagen.

   Tænker jeg.

   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hov. glemte at sige at det skader hverken at tage det før eller efter træning. Men helt sikkert efter træning. Man skal kun bruge et protein tilskud hvis man ikke får nok protein gennem sin almindelige mad, eller ikke har mulighed for at få det så jævnt fordelt over dagen som er optimalt.

   Nogle er ok at drikke før sengetid andre ikke. Jeg tror ikke ISO er noget du bør drikke før du går i seng.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konkurrence