så er der ro et par timer

konkurrence

Update: Vinderen blev Carina.
Red en mors liv på Mors Dag – konkurrence. 
Jeg var inviteret til velgørenhedreception i Fritz Hansens smukke showroom i Frihavnen af den humænitere organisation Maternity Worldwide, i forbindelse med deres årlige Mors Dag kampagne. Organisationen har de seneste seks år har lavet smukke Mors Dag gaver, som man kan købe for 200 kroner, og på den måde støtte et godt formål. I år går pengene til Etiopien, hvor der er søsat et fire årigt projekt, der skal implementere mobiltelefoner som værktøj til at redde liv. Den stadig stigende tendens til at bruge mobiltelefoner i de afrikanske lande, giver nemlig MWW en masse muligheder for at hjælpe både før og under fødsel.

Læs mere om det her 

Jeg købte et cover og har besluttet mig for at udlodde det her på bloggen, da jeg ikke selv ejer en iPhone men en BlackBerry :-). Coveret er til en iPhone 4S.

Se flere billeder og køb coveret her

For at deltage, skal du bare gøre følgende: 
Brug kommentarfeltet og fortæl mig og læserne hvornår du sidst gjorde noget godt for en anden og hvad. Det kan være alt fra at hjælpe en andefamilie over vejen til at redde menneskeliv – alt gør sig gældende!

Jeg trækker vinderen på søndag kl. 12.

Husk at holde øje med dette indlæg hvor vinderens navn vil blive offentliggjort, samt detaljer om forsendelse og så videre. 

Her er lidt billeder fra forleden:

Det kan du vinde! Flot iPhone cover.

 

10 kommentarer

  • katia

    Ih æv! Jeg ville gerne ha deltaget! Lækkert cover. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kira Eggers

      Det kan købes hvis du følger linket. Så støtter du også en god sag :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

    Hej! Tak for svar alle sammen. Carina og pindsvinet vinder. Jeg ville ha gjort det samme :-)

    Til jer andre, det er så dejligt med positive historier, især med alle de negative ting vi hele tiden skal læse om. Dejligt at læse at I har energi og lyst til at række ud til andre når de har brug for det.

    Kærligst Kira.

    Carina, send din adresse til kiraeggers@gmail.com
    så sender jeg coveret!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Hvis man går i den anonyme del så donere jeg lidt penge faktisk til red barnet, her i sidste uge. En anden god gerning jeg har gjort skyldes en stor og personlig historie, men min veninde bor hjemme og trives ikke der (hun bor alene med sin mor) hun får ikke særlig meget mad eller ting, lige nu arbejder hun så hun ikke kun skal spise rugbrød hver dag – havd jeg har gjort er at støtte hende også givet aftensmad enkelte gange, hvor vi har delt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Hejsa.
    Var for en 1,5 mdr tid siden på vej til toget for at komme på kursus – jeg kommer cyklende da jeg ser en pindsvindeunge på vej ud på vejen, jeg stopper op og vil tage den og sætte den ind på græs et trygt sted – jeg sætter mit cykellys til at blinke (det er halv mørkt) så andre cyklister kan se at jeg er stoppet – jeg samler pindsvine ungen op og kan se at den er skadet, jeg sætter den i min cykelkurv og går ned på banegården – på det tidspunkt er der godt 10 min til mit tog kommer så ringer til min mand og beder ham hurtigt om at finde nr til falck, han finder et nr, men tlf er lukket på den tid af morgen – jeg tænker hvad pokker gør jeg så (her er der 5 min til toget kommer) – ringer til politiet – den unge politimand bliver lettere sur og siger at jeg da bare kan sætte den og tage med toget og slutter af – da jeg skal nå mit tog – bliver jeg nød til at finde et trygt sted til den, så jeg sætter den i et grønt græsareal MEN jeg opgiver ikke at finde nogen der kan tage sig af den – så da jeg sætter mig i toget – googler, jeg mig frem til 1812, som er nr på dyrenes beskyttelse – hun er vildt glad for at jeg ringer til trods for at jeg ikke kan være ved dyret, men hun sender en vildtplejer ud for at tage sig af den:-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian Erfurt

    Hej Kira.

    Det jeg har gjort er at sprede glæde til gud og hver mand. Jeg er begyndt og leve efter den positive tilværelse. Jeg er begyndt og løbe med kæresten og få mere positiv i både hende og min hverdag samt at jeg er ved at anlægge en have til hende. Jeg elsker hende overalt på jorden og hun lider af social angst og kommer ikke ret meget ud, så synes hun fortjener det! Jeg hilser på folk hver dag og smiler til dem, for at give dem en god dag med på vejen.

    Jeg vil her til slut ønske jer alle en god weekend, og håber i tager smilet med og giver andre en god dag med på vejen.

    Kram herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg har en deal med mig selv, om at jeg skal gøre en god gerning hver dag. Det kan enten være et kompliment, en hjælpende hånd, give en 5’er til personen i køen i netto, købe husforbi, eller noget helt andet. Men jeg tror at den bedste nogensinde, må være da jeg reddede min fætter da vi gik til svømning. Vi var ikke ret gamle, og der var ingen af os der rigtig kunne svømme. Det var nogle virkelig dårlige lærere, så de tvang ham til at hoppe ud på det dybe, hvorefter jeg sprang i og fiskede ham op, da han var ved at drukne :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Har aldrig hørt om den orginisation, men skal helt sikkert tjekke den ud! Super flot cover mangler også et til min iPhone :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Min mor har for tiden meget travl på arbejdet, og er tit meget træt når hun kommer hjem om aften, så den anden dag havde jeg gjort hele huset hovedrent for hende, så hun ikke skulle tænke over hvordan der ser ud her hjemme….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

    Jeg mødte en skøn pige i byen for 5 måneder siden. Vi klikkede med det samme. Ugen efter jeg havde mødt hende skrev vi sammen på facebook, og hun fortalte mig at hun lige var gået fra hendes kæreste, men fordi de havde købt en lejlighed var de tvunget til at bo sammen.

    Uden at tøve sagde jeg til hende, at hun selvf bare kunne flytte ind til mig. Jeg har en lille 60 kvm lejlighed, så jeg ryddede stuen og gjorde plads til hende.

    Nu har hun boet her i 5 måneder, ca. ligeså lang tid som vi har kendt hinanden. Det har skabt et fantastisk venskab og hun er virkelig en fantastisk pige! Hun flytter om 14 dage, og selvom det har været hårdt at bo sammen med en fremmede (hvilket hun jo var), vil jeg til enhver tid gøre det igen, hvis mine venner eller veninder får brug for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så er der ro et par timer