kom tæt på verdens bedste kok: rasmus kofoed / geranium

frække “turister”

Sidste weekend, var vejret lige til at være udendørs og faktisk nyde det. Min kæreste og jeg tog til Hillerød, hvor vi lavede flere helt almindelige hverdagsting, som bare er bedre når vejret er godt! Blandt andet gjorde vi bilen ren, og der kan jeg sandelig anbefale Q8, for de har et helt kit til rengøring, og det gør det da lidt sjovere når der er seks flasker man kan sprøjte med hist og med hver deres formål.
Som en slags turister, rundede vi lige Frederiksborg slot i farten og minsandten også Grundtvigs Højskole hvor vi i al beskedenhed smuttede ind (det var da åbent hus, var det ikke?) og lånte gymnastiksalen.
Vi blendede godt ind for der var ingen der sagde noget. Ved ikke om det er godt eller skidt, men hyggeligt var det.

Lige nu er jeg i gang med en kostplan og en træningsplan der gør at mit liv er vendt på hovedet. Det er op klokken seks så jeg kan passe træning to gange om dagen + arbejde og det løse som mine dyr, for eksempel. Det er altså med en vild struktur, som indebærer at spise på bestemte tidspunkter og bestemt mad. Samtidig, skal jeg også arbejde og have et liv. Det sidste bliver der ikke meget af den næste tid.

God dag, alle. (Hvis I lige har to minutter, må I meget gerne tage vores forholdstest her. Den kan tages hvad enten du er single eller i et forhold, bare du har en holdning til dette emne. )

7 kommentarer

 • Lidija

  Hej,

  hvordan tjekker man egentlig om der er et overvågningsprogram på ens computer.. jeg kan have mine mistanker.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har taget testen. Og hold nu op du ser sprød ud. Man kan virkelig se der sker noget med din krop/ansigt. Det er helt vildt.

  Er selv lige begyndt at træne med vægte fordi du viste dit billede i bikini den anden dag. Jeg vil også have sådan nogle lår…

  Tillykke med krop, kæreste

  Go dag

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Heidi!
   Hvor er jeg glad for at høre det! Jeg håber du følger bloggen for jeg vil naturligvis dele ud af det jeg selv oplever på godt og ondt løbende i forbindelse med processen <3. Jeg smider nogle tips og tricks på i dag, som jeg håber du kan bruge. Tak fordi du og I andre følger med!

   Kh. Kira

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   ps. Lårene er fra squat med meget vægt på. HUSK du skal lære teknikken ellers kan du skade dig selv. Et godt tip: Knæene skal ikke stikke lige frem, de skal lidt ud til siderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ja, ej tillykke med kæresten (hvis det er en ny en)
  – og har taget den forholds test, hold da op nogle spørgsmål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Tak tak. Ja, hvad er egentlig definitionen af nyt? :-)
   Tak fordi du tog testen, også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  KÆRESTE !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom tæt på verdens bedste kok: rasmus kofoed / geranium