besat!

mistanke

Jeg har en voldsom mistanke om, at jeg har et problem med mine nyrer.

Jeg har symptomer som er følgende:
– Irriteret hud ved øjnene
– Irriteret hud ved ørene
– Tendens til væske i kroppen

Min læge og hudlæge har som læger nu ofte gør, stukket mig vanddrivende og hormoncreme uden af at stille spørgsmål. Det virker også fint, men… Det er der så gået nogle år med, og ingen af dem har tilsynladende overvejet at jeg kunne fejle noget. Hvad skulle medicinal industrien dog gøre uden folk som dem? ;)

Jeg har så heller ikke selv insisteret på at blive undersøgt yderligere, men det vil jeg bestemt gøre nu, da ovennævnte ikke er blevet bedre, nærmest værre.


Jeg er begyndt på at drikke Padderokke-te for at se om det evt. kan lindre min hud irritation. Det skal drikkes over længere tid, før det har en effekt, men jeg giver det et forsøg.

Måske skyder jeg bare helt ved siden af.

Har I erfaringer med den slags? Hvad mener I?

10 kommentarer

 • Hej Kira
  Jeg har også problemer med væske i kroppen – eksempelvis efter denne weekend hvor jeg har drukket alkohol (uden forbehold), som jeg ikke plejer. Desuden spist lidt salte nødder mm… Jeg er helt hævet i kroppen og specielt da jeg vågnede efter fest-aftenen lørdag morgen dunkede mine ben næsten! :O
  Jeg vejer også 2 kg mere i dag end jeg gjorde i fredags – det er bare så træls :) Jeg lever til daglig meget naturligt – dvs grøntsager, skyr, magert kød, lidt nødder – af usaltet art, bær o.lign… Desuden træner jeg 3-4 gange om ugen, både cardio og styrke..
  Har du nogle gode råd? Virkede padderokketeen? Jeg har nemlig tænkt på at købe den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Du skal dælme drikke meget padrokkethe hvis det skal virke. Tre liter om dagen. Powerwalk og asparges er vandrivende. Det er hvid fisk også.
   Man kan også binde væske hvis man er stresset. Det kan være svært at være 100% ærlig omkring sin kost, ubebevidst udelader vi detaljer, så se grundigt på hvor mange kulhydrater du indtager. 100 gram binder 400 gram væske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tag til en konsultation hos Umahro Cadogan. Den mand ved jo (næsten) alt
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glenn

  Hej Kira,

  jeg er ikke medicinsk ekspert, men har selv haft lignende problem, og ifølge min egen erfaring kan dine problemer vare tilfældigt dårlige levertal eller nyreproblemer. Uidentificerbart klø og irritation på kroppen, men især ved øjne og øre (men også i hårbund) er typisk for leverproblemer, men det behøver altså ikke vare noget alvorligt og det behøver sjælden vare nogle dramatiske svigtende tal, bare at den behøver en time-out og at den lige for tilfældet ikke klarer at tage hand om lort i kroppen. Jeg vil anbefale at du får det diagnostiseret.

  En advarsel dog: la vare med at eksperimentere med forskellige urte-teer – disse har en tendens at skade leveren hvis den allerede har det dårligt. Holdt dig væk fra dem – de gør bare det hele værre.

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnny

  Hej Kira.
  Har du tænkt på at det vand der er i vandhanerne ikke er så rent som det burde være ? Der er utrolig mange stoffer som der ikke burde være der ! Sprøjtegift rester, hormon forstyrrende stoffer, tungmetaller, bakterier m.m.
  Jeg googlede rent vand og fandt et firma i København der sælger drikkevands filtre og har kikket lidt på siden . Du skulle prøve at tjekke det ud ! Jeg skal selv have købt et drikkevands filter . Vandet her i Horsens lokker på 230 – 290 ppm. Vandet fra et filter anlæg ligger på ca 7 ppm 300 ppm eller der over er ikke godt drikkevand ! Jeg har hørt at vandet i København ligger på ca 1500 ppm. Jeg er overbevist om at det vil hjælpe dig at drikke vand der er rigtig rent og vitaliseret ! Held og lykke med din søgning ! Og god bedring ! Varme hilsner Johnny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Eggers

  Tak for jeres kommentarer. Det vil jeg gøre, Tina :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg har en veninde som bruger hormon creme, som har givet hende irriteret hud i ansigtet – så det er ikke sikkert cremen hjælper på den irriterede hud.
  Derudover har jeg altid hørt, at man skal holde sig langt fra hormon creme.
  Jeg synes du skal undersøges – og se om problemerne ikke kan løses på anden vis :-)
  God weekend – og keep up the good work med træningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira, sounds like american doctors

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Kira.
  Nu er jeg ikke læge, men arbejder i sundhedssektoren, det jeg vil råde dig til at gøre at gå til lægen og få taget en blodprøve, hvor din kalium og renin blandt andet bliver tjekket. Derudover få tjekket dit blodtryk, da ovennævnte kan være indikatorere på evt nyre ubalance.
  Derudover kan du evt spise et tilskud olie dagligt, da det dels er godt mod hjertekarsygdomne, OG “fugter” huden indefra.
  Har du spg må du gerne skrive på min mail.
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Ja det eneste der ikke hjælper en pind er at give op :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

besat!