+ fitness

todays workout:

I dag stod den på træning i Butchers Garage i Valby sammen min træner Simon.
Jeg har ikke været der et stykke tid, men har besluttet mig for, at kun træne der og melde mig ud af Fitness Dk. Der er hvad jeg skal bruge til at træne, hvilket er vægte, bænke, musik, nem parkering og stænger!
Thats it.
Desuden, der er som regel færre mennesker om dagen, så der er masser af plads og ro til at træne.
Dagens træning stod på:
+Squat 35 kg.
+Benchpress 25 kg.
+Goodmornings ? kg
+Rows ? kg
Fik ikke lige noteret det, men det gjorde Simon.
Næste gang, smider vi lidt mere på. Jeg træner hver anden dag, 1 time, pt.

Jeg startede med en km på romaskine, det tog ca. seks minutter. Regner med at bringe den ned til fem næste gang, og så videre.
Hvad er jeres træningsrutiner?
Btw, jeg har tabt mig, fordi jeg bruger meal replacement! Iso 100 proteinpulver. Yay!

8 kommentarer

 • Bettina

  Hej Kira
  Har seriøst brug for hjælp, det lyder som om du har fundet ud af det :-) jg har som jeg skrev på facebook ændret in livstil har indtil for 4 måneder siden tabt mig pænt nu sker der bare ikke mere, jeg træner i fitness 3-4 gange ugenligt først på crosstrainer i 45min. så lidt mave og baller jeg går i pænt tempo med min hund 2 gange om dagen i ca. 40 min og 2 mindre ture. jeg løbetræner 2gange ugentlig men stille tempo da jeg lige er startet
  jeg spiser fornuftigt sundt ( måske endda for lidt) drikker godt nok noget coca cola men jeg forstår ikke hvorfor der ikke sker mere jeg bliver frustreret da jeg har besluttet at selv om jeg er fyldt 40 behøver det hele ikke at hænge og jeg vil gerne knokle for det ved bare ikke længere hvordan, vil du hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lidija

   Tak, jeg kan allerede se fordelen ved at snuppe sådan et glas i stedet for at sluge en “hamburgerryg+italiensk salat-mad” når jeg kommer hjem fra arbejde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Og det mætter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidiaj

  Tusind tak, tror jeg kaster mig ud i proteinpulver verden da jeg kun har gode erfaringer med f.eks. proteinbaseret kost – har prøvet Dukan kuren men har givet op da jeg havde det svært (læs SVÆRT) ved at holde mig væk fra visse madvarer som brød og slik. Er i stedet begyndt at tælle kalorier og kan mærke at jeg har taget på, så det duer ikke.

  Som jeg kan læse det, så forbrænder du primært med styrketræningen og det virker. Det lyder i hvert flad inspirerende at høre at man ikke behøver svide i 45 minutter på crosstraineren hver dag for at kunne holde sig fit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Cardio er godt for at tabe sig, det er helt sikkert. Men ikke kun det. Også din kost. Du skal have proteinpulver der mætter, dermed casein eller Iso 100.
   Jeg vil anbefale dig, at sige der hvor du køber det, at du skal bruge proteinpulver som måltidserstatning :-)
   Drop ALLE kulhydrater men giv dig selv lov til at synde. Du kan sagtens drikke mere end seks scoops om dagen, forresten. Det skader ikke. Mit vægttab vil primært komme af kostændring, og du læse mere i det indlæg jeg lige har lagt ind i kategorien her, med Sådan valgte jeg træner og træningsform.
   Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidija

  Hvor meget erstætter du med proteinpulver og hvad slags bruger du? Tror aldrig jeg bliver klog på det med proteinpulver, man hører så meget forskelligt..

  Jeg træner både kardio, intervaltræning og løfter vægte – har generelt endnu ikke helt styr på hvad min træning skal bestå af, og hvad er nok.

  Er det mening at du ikke skal have noget mere kardiotræning eller gør du det måske ved siden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hej Lidjia
   Jeg dyrker ikke så meget cardio. Faktisk kun romaskinen inden træning som pt er hveranden dag. Jo, så går jeg to gange en halv time om dagen og nogle småture fordi jeg har en hund. Det skal sådan være i et godt tempo. Indtil nu, har jeg spist mere eller mindre usundt, det vil sige drukket et par øl eller vin et par gange om ugen, og en pizza her og en pizza der. Men jeg tager ikke på, da jeg træner. Jeg har faktisk tabt mig, fordi jeg erstatter min morgenmad med tre scoops proteinpulver om morgenen og så een gang til senere om dagen. Altså ERSTATTER med mad, ikke oven i mad. Så spiser jeg masser af æg, laks og grønt gerne i en slags omelet. Smør kan du også spise og drikke cacaomælk, bare ikke en pakke eller flaske om dagen, vel?
   Bearnaise sovs kan du også spise, men lav den selv :)
   Atkins diæten er blandt andet en diæt der læner sig op af disse principper men den er jeg ikke på.
   Jeg anbefaler 100% eller minimum 80% valleprotein uden kulhydrater. Du kan vælge en der hedder casein protein også. De koster 349 kroner for en dunk i Loaded på Vesterbro. Min holder 14 dage.
   Husk masser af vand!
   Undgå for meget hold træning i centre, da de søde holdtrænere ofte ikke er gode til at rette holddeltagerne i deres manglende teknik, og derfor kan det være svært at få det optimale ud af træningen, plus man kan få skader. Taler af erfaring.

   Nårrh ja, af hensyn til mad, så erstatter jeg bare som sagt morgenmad og bruger proteinpulver som mellemmåltider.

   Kh. Kira og held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

+ fitness