dårlig, dårlig nat

this lasted longer than any of my boyfriends :)

Har du noget, der har holdt længere end dit længste forhold? Det har jeg! Dette praktiske item, har fulgt mig gennem tykt og tyndt, til alverdens lande og tilbage igen, og ligger nu og putter i min kurv med ting der er kategorien tilhørende.

Jeg har haft hårbørsten siden 2002!
Den røg ved en fejl ned i min taske efter et photoshoot i Malibu, CA. Den er af mærket Sebastian og på trods af manglende tænder, er den lige så god som da den var ny.

Der er bare nogle ting, jeg ikke kan skille mig af med. Det gælder også en makeup børste, som jeg for nylig mistede, men den har jeg haft siden 1991. Den blev vasket og holdt ved lige, og manglede nærmest ingen hår :) Det var også en jeg havde erhvervet på alternativ vis. En veninde glemte den hos mig, og det endte med at jeg adopterede den.

Jeg har lidt det samme forhold til computere og mobiltelefoner. De skal ikke skiftes ud, med mindre det er absolut nødvendigt!
Så må vi håbe at det går bedre fremover. :-)

Bonus info: Mit længste forhold varede 3 1/2 år tror jeg. OG DET er godt for en der aldrig har været det samme sted, særlig længe. Eller også er det ikke. Det må I selv bedømme, haha.

Har du noget du har haft i årevis, som de fleste andre ville ha skiftet ud for længst?

3 kommentarer

 • faktisk min hårbørste også – den har jeg haft siden 1996 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror mit ældste item er mit grønne tørklæde, som jeg har haft lige så længe jeg kan huske, som barn brugte jeg det som tæppe til mine dukker eller som dug til mit lille bord, nu bruger jeg det til at sætte mit hår op, når jeg renser min hud :-)

  Jeg har lige nu en giveaway på min blog, der er 12 numre af Elle samt en Lukas graham CD på spil!
  http://www.liseemilia.dk/2012/03/giveaway-12-numre-af-elle-samt-lukas-graham-cd.html

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AsB

  Nej, mit nuværende forhold har indtil videre varet i 26 år, så jeg har ikke mange ting, der har holdt længere end det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dårlig, dårlig nat