tell amazon.com to stop selling dead whales and dolphins

hvor er mine søskende når jeg mangler dem?!

De kan bestikkes for nærmest ingenting, tror jeg. Eller det ved jeg. Onde storesøster jeg er. Og så igen, sidst jeg bestak dem til at vaske min bil var de bare trætte af mig bagefter. Det var alligevel ikke så sjovt! Jeg GIDER ikke sortere tøj, men jeg er nødt til det, da jeg er i gang med at lave “nyt” soveværelse og walk in. Lige nu, er det et stort værelse, men jeg skifter walk in og flytter det ind i soveværelset, som er mere aflangt. Så flytter jeg soveværelset ind i det værelse øverst, får dør ud til haven og desuden mere plads.
Mit walk in kommer derfor til at se nogenlunde sådan her ud:
(STC-agtigt i størrelsesforhold)

Det er nu ikke meningen, at jeg vil forære så meget væk, men mere få et overblik og sortere det så det ligger og hænger der hvor det hører til.

Jeg synes det er røvsygt at bruge tid på og må jeg lige tilføje: Jeg glæder mig til det er ovestået!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tell amazon.com to stop selling dead whales and dolphins