røverkøb i kirkens korshær

fashion: i got my eyes poked out

Snydebriller! Jeg går ikke med briller til dagligt, så når jeg snyder, husker jeg lige at trykke glassene ud. Som det kan ses her, var Kat en smule overrasket over det, da det ikke er til at se. Det kan godt være, at det ikke kan ses, men det kan da i den grad mærkes, at få prikket øjnene ud! :)
Brillerne er fra Hugo Boss og her er vi til Dansk Motorsport Awards 2012, hvor vi begge skulle overrække en pris. Du kan se klippet hvor jeg overrækker en pris, under kategorien “Karting.”

 

Kh. Kira

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

røverkøb i kirkens korshær