maybe i should make room for this...

valentine´s day: lækre cupcakes!

Det er en god undskyldning for at lave et lille indlæg om søde sager, og ikke mindst bage dem!! Here we go! Med cupcake stencils kan man designe sin kage med sukker og motiver. Se billederne længere nede. Mulighederne for motiver, smag og farver er uendelige. Hvis ikke man er til cupcakes, er der også den mulighed at lave nogle marshmallow pops. Det er forholdsvis let. Pinde kan man få i næsten alle supermarkeder og det samme gælder smeltechokolade og drys. Valentine´s day er den 14.februar.

Oreo cookies som set på billedet, fås blandt andet i Fakta.

Stencils & sprinkles, forme med mere kan købes via coppergifts & sur la table

Opskrifter kan hentes via bakerella & just a taste

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

maybe i should make room for this...