hundebrevkasse: min hund er allergisk

hundebrevkasse: min hund vil ikke hilse

Hej Kira

Tak for en rigtig fin blog :)

Jeg æælsker at følge med i hvordan det går med din hund Opi.

Jeg har selv en lille hund jeg har haft med hjem fra USA – jeg gik til træning med hende derover, men nu hvor jeg er tilbage i DK har jeg ikke kunne finde en der var lige så god som hende jeg havde i USA, øv. Jeg læste for nogen dage siden at du anbefalede et par forskellige sites der giver gode tips – men jeg ville høre om du havde nogle andre hundetrænere du kan anbefale?

Fairway (min hund) er meget udadvent og glad, og folk vil virkelig gerne snakke med hende når de møder hende, men hun virker ret ligeglad med dem, og vil helst bare videre istedet for at stå og blive nusset (hun er en lille Cavapoo på 6 kg). Jeg ved ikke om det er et selvtillids-spørgsmål, for det har hun ellers ikke problemer med – hun er aldrig nervøs! Men måske er der noget jeg overser……

Hvis du har nogle tips vil jeg da virkelig sætte pris på det!

Rigtig god weekend!
med venlig hilsen
Anna-Sofie

Har du et spørgsmål? Klik her
Læs andre spørgsmål/svar – Klik her

Hej Anna-Sofie
Det lyder til at du har din en rigtig skøn hund, og cavapoo´en er jo en sammensætning af to skønne sociale racer. Med hensyn til dit spørgsmål, så kan man godt drage parallel til og mennesker. Vi gider ikke altid at snakke med alle mennekser vi møder på vores vej, og på samme måde har hunde det. En hund skal kunne se en grund til at snakke med både mennesker og hunde, og det lyder til at Fairway er helt okay med, ikke at snakke med dem. Havde der været et selvtillidsproblem, så have der været en helt anden adfærd forbundet med det, at hilse på fremmede mennesker. Du skriver også at folk virkelig gerne vil hilse på hende, så jeg tænker at Fairway måske har fået nok af mennesker der hilser på hende, og bare gerne vil gå tur med dig, og læse hundeavisen.

Så min vurdering (ud fra det spørgsmål du har skrevet i brevkassen) er at det er helt okay, at Fairway bare går og passer sig selv, når I er ude på gåtur. Du behøver ikke at være bekymret for at hun har selvtillidsproblemer.

Med hensyn til at henvise til en hundetræner, så kan du se inde på siden www.hundogtraening.dk, de har uddannet mange rigtig godt hundetrænere, og så er det bare at finde en det bor i dit nærområde

Med venlig hilsen og potedask
Clara Kofod, acedog.dk 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hundebrevkasse: min hund er allergisk