stop it with the sexiness!

hundebrevkasse: min hund er allergisk

hejsa kira og clara
jeg har seriøst et allergi problem herhjemme.. Min hund kan ikke tåle spændede fra hans læder halsbånd. har du nogle gode husmands råd til hvordan jeg kan forbygge det uden at jeg skal ud og invistere i et nyt tusse dyrt halsbånd til ham??

jeg renser hans sår med brunt sæbe og skylder det med lunken varmt vand og dupper det tørt og hvor jeg derefter smør ham med aloe vera gele og er simpelthen nødtil at tage halsbåndet af, men det er spænede som han ikke tåle, hvad gøre jeg?

mvh Lykke Marie

Har du et spørgsmål? Klik her
Læs andre spørgsmål/svar – Klik her

 

Hej LykkeMarie
Jeg må lige fastslå at jeg ikke er dyrlæge, men jeg vil gøre mit bedste for at svare på dit spørgsmål.

Når en hund har eksem så er det en reaktion på noget den ikke kan tåle, og det er sjældent at de vokser fra det. Det lyder til at du har gjort noget for at forbedre det, uden at du skal ud og investere i nyt haldbånd til din hund, men uden at det har giver nogen effekt. Jeg sidder og tænker på om du har været ved dyrlægen med problemet? Det han være din dyrlæge har noget creme du kan smøre din hund med, så den ikke bliver irriteret over spændet på halsbåndet.
Du skrive ikke noget om, i hvor lang tid din hund har halsbåndet på om dagen? Hvis den har halsbåndet på hele dagen, så kunne det være en ide, at den kun har haldbåndet på når du er ude og gå tur med den. Min egen hund har aldring halsbånd på når den er indenfor, men det har ikke noget at gøre med allergi.

Med venlig hilsen og potedask

Clara Kofod, acedog.dk 

4 kommentarer

  • Heidi Jensen

    Hej igen,
    Glemte lige, at vi heller ikke bruger hundeskilte i metal, vi bruger Rogz som er geniale fordi de ikke larmer og ikke genere hunden. Dme bør du OGSÅ google, de er sjove og de holder! De fåes hos dyrehandlere og dyrlæger og koster omkring 60 kr og jeg ku ikke anbefale noget bedre!
    Kh Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Jensen

    Hej,
    Uden at rode mig ud i noget omkring allergi, da jeg ikke er dyrlæge og det bør en dyrlæge tage sig af. Så findes der jordes bedste halsbånd fra Ezydog i neopren i alle farver og alle størrelser og de er med kraftige plastik lukkemekanismer. Det bruger vi til alle vores tre hunde og jeg har aldrig været mere glad for halsbånd. De kan vaskes og der er refleks på. De fåes i “tøsefarver” og “drengefarver” og de gir ingen form for allergi. Der fåes snore og seler og alt andet i mærket også. Hvorfor udsættes sin hund for metal, hvis den ikke kan tåle det? Du kan google ezydog og se på det? Du kan købe det i de fleste dyrehandlere, ellers ring til dem og hør hvad de har hjemme.
    Kh Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Mus Schwenger

    Hej Lykke Marie. Jeg har haft en hund i 10år som var allergisk overfor alt.Nu ved jeg ikke hvor du bor henne i landet.Men Flemming Kristensen,som har Huddyreklnikken i Bagsværd,er helt fantastistisk.Han gav min hund 3 år mere at leve i.Han er den største ekspert inde for allergi og den sødeste dyrlæge.Kan varmt anbefale dig og ringe til ham.Ville lige blande mig:-) Da jeg så det var om allergi.Da jeg kender så meget til det,fra min gamle hund.

    Håber du finder ud af det.Jeg har ikke lige web siden ved hånden.Men det hedder Huddyreklinikken og ligger på Skovallen i Bagsværd

    Hilsen Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Godt råd;
    Klar neglelak!! Lakér spændet!!
    Virkervirkede på mig som nikkelallergiker! Spænder, ure mm. (heldigt der er langt i mellem disse produkter, men derfor kan det jo godt stadig eksistere i dyreprodukter)
    Sørg for ikke at “irritere” såret for meget. Det kan gøre det værre. Prøv kun at rense med lunkent vand og sørg for at hunden kun har halsbåndet på når det er nødvendigt.
    Pøj pøj med vapsen!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stop it with the sexiness!