today´s outfit: mission impossible premiere / red carpet

red carpet pix: mission impossible 4 premiere

Hjem og hente min veninde Thea i Valby og videre til premiere på Mission Impossible 4: Ghost Protocol. Tak til distributionsselskabet United International Pictures / Denmark og Imperial for den lækre oplevelse, de sørgede for at oplevelsen blev fuldendt med goodiebags, buffet og hvad dertilhørende, efter filmen. Den slags kan vi lide. Jeg kan faktisk godt lide at slappe lidt af efter filmen, hilse på dem jeg kender og lige få en bid mad, inden turen går hjem, så det var perfekt! Maden var indisk inspireret, lige noget for en vegetar som mig. Ville gerne ha´ haft flere billeder, men de ansatte troede at Thea var spion for et konkurrerende catering firma, så den gik ikke :-)

Filmen:

Den var action-packed og der var nogle sjove scener. Tom Cruise var i topform! Jeg er nok personligt mere til drama/thriller genren, men man skal altid være åben for nye indtryk.

 

Mindre perfekt gik det i parkeringshuset. Desværre er dette ikke dokumenteret, men jeg kørte for det første ned og ud i den forkerte kørebane, kunne ikke finde ud af, hvordan jeg kom ud eller finde automaten til at betale, og tog min tid, sikkert til stor irritation for dem bagved, der holdt i den rigtige bane. De må ha tænkt deres, da jeg bare holdt der og ventede på at bommen gik op uden af at skænke betaling en tanke…ja, som en anden primadonna! Efter noget tid, gik det op for mig, at man nok skulle bruge den der billet til noget, og fik øje på automaten, som krævede at jeg gik forbi de andre biler der holdt lige der hvor de skulle, som de lydige borgere de nu engang er.
Idag er jeg træt, men ikke mere træt end at jeg lige blogger lidt, gør rent og nusser med dyrene. God dag til jer alle sammen!



Interview med Pixel TV


Sådan, Lisbeth Østergaard. Du kender rutinen!


Min smukke veninde, Thea

SE FLERE BILLEDER og detaljer om outfit HER!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

today´s outfit: mission impossible premiere / red carpet