hundebrevkasse: min hund bider i ting!

hundebrevkasse: skal radioen tændes når hunden er alene?

Hej Clara & Kira
Jeg vil lige høre jeres mening…
Skal man have radioen eller tv kørende, når man lader sin hund være alene hjemme? Jeg diskuterer ofte dette med venner og familie. Jeg mener nej, da jeg tror det gør at den har svært ved at høre, hvis der sker noget usædvanligt (jeg tænker også indbrud og den slags).
Jeg kunne tage fejl,men har de ret eller jeg? Hvad tror du egentlig? Hvad gør du med din?

Hej,
Om du skal have radioen kørende når din hund er alene eller ikke, er en smagssag. Hvis der skulle ske noget usædvanligt, så som et indbrud, så vil hunden stadig væk være opmærksom på det. En hun har en fantastisk hørelse, så den vil høre alt hvad der sket, hvis musikken ikke er alt for høj, så det skal du ikke være nervøs for.
Hvis jeg har radioen eller tv´et kørende når min hund Ace er alene hjemme, hvis jeg lige skal ud med f.eks. skraldespanden, så kan hun sagtens høre mig, selv om jeg lister mig ind igen.
Men er hun alene hjemme i længere tid, så har jeg ikke noget kørende, da jeg tror det vil være irriterende for hende med en konstant støj, når hun sover. Efter min mening så skal en hund sove når den er alene hjemme.

Med venlig hilsen, og potedask

Clara
www.acedog.dk
Spørg Clara: os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hundebrevkasse: min hund bider i ting!