im TIRED

red carpet & celeb twirls: TV, TV & and paper

Er der nogen, der er i tvivl? Jeg elsker min nye hue! Nå, men jeg har ikke fået opdateret den seneste uge, ved ikke om I er ligeglade, men jeg laver noget i aften når jeg skal stene Pernille R & Co på DR1.

Jeg har sagt ja til at co-hoste ‘Natholdet’ på TV2 ZULU igen. DET glæder jeg mig til. Det er så den 14. eller 15. feb. JEG er jo Anders-fan.

Næste uge, skal jeg lave et interview til B.T. Noget med mine billeder gennem tiden. Det er sådan noget besværligt noget med at finde billeder fra dengang jeg var barn, men Simon er sød og har spurgt siden 2009, så han må da kunne lide mig lidt? Faktisk, var det fordi han lokkede med at vi kan tale om hvad jeg går og laver nu, og lidt promovering af projekter  står jeg jo ikke i vejen for. Jeg bliver ellers uvenner med B.T. hveranden dag, tror bare ikke de ved det. Anyway, søndagen skal så gå med at finde de gamle billeder frem. Tror egentlig det bliver meget hyggeligt!

Jeg er med i ‘Vild med comedy’ næste uge, læs mere om det her.

Hvis ikke du hørte radioprogrammet jeg medvirkede i, sammen med stifteren af Boliga.dk, min gode ven Ricco, kan du høre det her, KendtUkendt. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

im TIRED