Bloggere i pressen

im TIRED

Åhhh, det har været en lang dag idag. Jeg er så træt. Jeg har været på arbejde, på lang gå tur med hunden, løbet erinder, handlet dyrefoder, talt i telefon, hjulpet Linse for 117.gang med photobucket.com så hendes billeder passer til hendes blog-design. 640 i bredden, for at være præcis. Stakkels kvinde, det der IT siger hende bare ikke en skid, så kan det godt være lidt svært ikke at være distræt. Linse troede at en firewall var en brandvæg i en boligbygning, så det er lidt op ad bakke. Men det er sjovt :)

Av, av, av!
Været oppe og træne. Jeg gider jo KUN vægtløftning disse dage, og er total nede med teknikken nu, efter jeg har fået personlig ekspert på, (som ikke var til stede idag), men jeg tror måske at dem til træning ville ønske jeg bare havde siddet og set fin ud på en maskine eller blevet på løbebåndet og set Dr.Phil, for idag rev jeg hele fitness centret fra hinanden…i myldretid :-( SÅ pinligt.

Se også: Gallerier og blogs om træning og kost med min personlige træner, Simon Rodovsky

Altså, mig, 40 mænd på meget lidt plads og en masse vægte der bare drillede. Jeg så ikke lige hvad jeg lavede, så der kom lidt ubalance og vægtene væltede rundt om ørene på mig og ned af stangen og på gulvet. Det var min. 40 kg. tror jeg, og det LARMER altså. Så er det jo ekstra sjovt efter det, at squatte de der 25 – 27 kg. jeg ligesom kører med, mens folk målløs stirrede på mig. Tror faktisk, at nogen tænkte de var glade for at være i live.
Jeg har nu besluttet mig at flytte fitnesscenter, fordi jeg ikke kan holde ud at færdes på så lidt plads. Det er for intenst. Jeg tager et andet center tæt på mit arbejde, hvor der ikke er så travlt, flere vægte og meget mere plads.
Nårrh, ja, fik jeg nævnt at jeg efter mit larmende optrin gik lige ind i en stang med panden først?
Av…

Lorte dag!

Til gengæld er jeg skide stolt af Fie, som var i Aftenshowet og tale om teen mobning. Hun var SÅ nervøs og brød sammen flere gange, inden hun skulle på. Men det lykkedes!
Klik her for at besøge Fies blog 

 

4 kommentarer

  • Annemette Møller

    Hej Kira
    Kommer der ikke snart flere billeder fra din work out? Hvorfor er du vild med løse vægte?

    K H Annemette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Ja, mon ikke? Må jeg få kigget på.
      Fordi det giver de bedste resultater!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kim S

    Jeg ser det for mig. Godt du har humoren med :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Haha, Kira for pokker! Det er sjovt at læse når du fucker up. Dejlgt du ikke er perfekt, og tør vise det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggere i pressen