fake fur hat with ears

ny hundebrevkasse

I samarbejde med Clara, acedog.dk & Charlotte Andersson, fairdog.dk har jeg startet en hundebrevkasse. 
Jeg får mange spørgsmål om dyr, men har pt valgt at begrænse det til hunde. (Hvis efterspørgslen er der, skal jeg nok tilføre et større sortiment af brevkasseredaktører.)

Du må spørge om alt, for Clara og Charlotte er rigtig dygtige og store dyreelskere.

Har du spørgsmål til hundeloven?
Fairdog kæmper en stor kamp for hunde og ejere der bliver fanget af hundelovens lange arm. Ofte ganske uretfærdigt og med en trist udgang. Læs mere om Fairdog her. Du kan også donere, så Fairdog kan få flere penge til projektet. (Psst: Jeg er ambassadør).

Har du generelle spørgsmål vedrørende hund?
Clara har flere års erfaring med hundadfærd og træning. Hun har blandt andet trænet Opi, min hund, før jeg overtog hende. Hun er også god til det med heste, men vi tager kun imod spørgsmål om hunde lige nu. Læs mere om Acedog her

Spørgsmål sendes til os@dkira.com
Begge kvinder har travlt i hverdagen, men vil gøre deres bedste for at svare så hurtigt som muligt. Svarene vil blive offentliggjort her i kategorien.

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fake fur hat with ears